“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

2 Οκτωβρίου 2010

Ο κ. Σημίτης αγρίεψε...

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο κ. Ρέππας και ο κ. Παμπούκης, μόλις πρίν μισή ώρα προσήλθαν στο σπίτι του κ. Σημίτη με σκοπό να ηρεμήσουν τον πρώην πρωθυπουργό για τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Παπανδρέου σχετικά με το ενδεχόμενο η εξεταστική επιτροπή για την οικονομία να επεκταθεί χρονικά μέχρι το 2001.
Ο κ. Σημίτης δήλωσε " εξεταστική επιτροπή για την οικονομία θα πρέπει να γίνει για την περίοδο απο το 1996 και μετά. Δεν μπορεί η ίδια κυβέρνηση και τα ίδια πρόσωπα να ήταν έντιμοι πρίν το 2001 και ύποπτα μετά.Υπονοούμενα, μισόλογα και πολιτικές εντυπώσεις δεν είναι αποδεκτά".
Όλοι φοβούντα όλους και προπάντων εκείνους που γνωρίζουν και κατέχουν στοιχεία για κυβερνητικές και μη κυβερνητικές δράσεις και επεμβάσεις. Ο κ. Παπανδρέου, μετά το χθεσινό απαράδεκτο σχόλιο του για τη διακυβέρνηση Σημίτη, ανέκρουσε πρύμνα εξαπολύοντας στα κανάλια τον κ. Πεταλωτή για να μαζέψει τα ασυμάζευτα. Θα ήταν καλλίτερα για όλους, αν ο κ. Παπανδρέου φρόντιζε να αποστηθίζει καλύτερα τις δηλώσεις του και αν μπορούσε να αναλάβει τις ευθύνες ενός λαοπρόβλητου πρωθυπουργού, που δεν εργάζεται αποκλειστικά και μόνο για αποδρομή του σε υψηλά καθήκοντα της αλλοδαπής.

2 σχόλια:

ΓΕΡΟΝΤΑΣ είπε...

ελπιζω να μην την πατησει την πεπονοφλουδα ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ
Ο ΓΑΠ ψαχνει απο τωρα να ριξει τις ευθυνες της ηττας που ερχεται
σε....... εσωτερικους αντιπαλους που τον ....σαμποταρουν !!!!!!!!!!!!

delinquents είπε...

"Όλοι φοβούντα όλους και προπάντων εκείνους που γνωρίζουν και κατέχουν στοιχεία για κυβερνητικές και μη κυβερνητικές δράσεις και επεμβάσεις."

Αυτό τι σημαίνει ρε παιδιά τι έχουμε να φοβόμαστε πως θα βγει;; Έλεος δηλαδή, ούτε τη σκιά μας δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε;