“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

13 Οκτωβρίου 2010

Πάτρα γιόκ

Γράφει ο Πατρινιώτης.
Αύριο Πέμπτη, (14/10) έχουν προγραμματισθεί τα εγκαίνια μονάδας βουπρενορφίνης του ΟΚΑΝΑ στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα. Ειναι γνωστές οι σχέσεις της οικογένειας Παπανδρέου με την πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ την κ. Μαλιώρη. Ετσι λοιπόν η κ. Μαλιώρη παρουσίασε τα εγκαίνια ως μια ευκαιρία για να επισκεφθεί ο Πρωθυπουργός την Αχαϊκή πρωτεύουσα και να στηρίξει και τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα τον κ. Κατσικόπουλο. Ο οποίος φαίνεται να χάνει απο τον "αντάρτη" Γιάννη Δημαρά. (Το όνομα Δημαράς φαίνεται πως σ΄ αυτές τις εκλογές θα έχει την τιμητική του) .
Όπως μάθαμε όμως σε σύσκεψη που έγινε των βουλευτών του νομού με την κ. Βάρτζελη, αποφασίστηκε να ακυρωθεί το ταξίδι, γιατί ο λαός της Αχαίας έχει ξεσηκωθεί απο τις προεκλογικές αλλά και μετεκλογικές ανεκπλήρωτες υποσχέσεις που είχε δώσει προσωπικά ο πρωθυπουργός.
Κατόπιν τούτων Πάτρα γιόκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: