“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

19 Οκτωβρίου 2010

Τα κελεύσματα Τατούλη.

Ο κ.Τατούλης είναι ο εκλεκτός υποψήφιος περιφερειάρχης του Πασοκ για την περιφέρεια της Πελοπονήσου.Ο κ.Τατούλης είναι μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Ο κ.Τατούλης είναι και πολιτικός "τσαμπουκάς". Το έχει αποδείξει στο παρελθόν,το απέδειξε και την προηγουμένη εβδομάδα με τον ορισμό των αντιπεριφερειαρχών του ψηφοδελτίου του.
Την Παρασκευή (15/10) καταφθάνει με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Πασοκ Τριπόλεως, η απόφαση του κυβερνητικού κόμματος για τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας. Και το όνομα αυτού Μπαρούτσας. Ναί, καλά καταλάβατε, ο γνωστός Δήμαρχος Στεμνίτσας, ο και "Αβραμόπουλος" επονομαζόμενος. Παιδί των Ρέππα, Λαλιώτη και πάσης Αρκαδικής εξουσίας. Ο κ. Καρχιμάκης αποφάσισε μεν, αλλά ο κ. Τατούλης είχε διαφορετική γνώμη την οποία και επέβαλε στα "μειράκια" της Ιπποκράτους. Ο πολιτευτής- γιατρός κ. Γιαννακούρας ορίσθηκε αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας.
Η αντίδραση του κ. Καρχιμάκη, του Πασοκ Αρκαδίας  και των βαρώνων του κόμματος είναι η σιωπή.
Μόνον οι έρμοι πασόκοι, με την ουρά στα σκέλη, αναμασούν τη πίκρα με την αγανάκτηση και με μισόλογα και υπαινιγμούς  διασκεδάζουν την καζούρα των απανταχού αρκαδικών καφενέδων.Απο τον Μπαρούτσα στο Γιαννακούρα η απο τον πολιτικάντη στον αποτυχημένο Μαυρογιαλούρο αποτυπώνεται η διαδρομή της πολιτικής εξαθλίωσης μιας παράταξης και των επιφανών στελεχών της.
Υ.Γ. Με τον κ. Τατούλη, δεν θα πλήξουμε. Ακόμα δεν έχει πιάσει πάτο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτιμώ να στρέψω το βλέμμα στη Γαλλία, εκεί που η απεργία και οι διαδηλώσεις δεν δημιουργούν ενοχές πως θα δυσφημίσουν τη χώρα τους. Ο δε κύριος με το εσώρουχο στο μνημείο της Βαστίλης δεν με έκανε να αγανακτήσω για την ασέβειά του.

delinquents είπε...

Από το ύφος του άρθρου καταλαβαίνω πως ο Μπαρούτσας θα ήταν μία άσχημη επιλογή. Καταλαβαίνω σωστά;

πολιοτευτακιας είπε...

Για να αντιμετωπίσουν τη φοροδιαφυγή προτείνουν τη μέθοδο της κλειδαρότρυπας στο διαδύκτιο;

citizen είπε...

@delinquents.Tον Μπαρούτσα δεν τον θέλουν οι πασόκο και τον αντιπαθούν οι νεοδημοκράτες.Ναι δε ήταν καλή εκλογική επιλογή.

babis o flou είπε...

who cares about Baroutsas,Laliotis kai tous loipous re palikaria ?