“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

7 Νοεμβρίου 2010

Μιά στιγμή Δημοκρατίας

Η κάθε ψήφος είναι ψήφος υπεύθυνη. Η κάθε ψήφος είναι μία υπεύθυνη πολιτική πράξη. Ο κάθε πολίτης είναι πολίτης υπεύθυνος των επλογών του. Η ελεύθερη και αβίαστη έκφραση των πολιτών είναι θεμελιακή αρχή της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος. Κάθε ψήφος είναι μία προσφορά στη Δημοκρατία. Ας πέσουν στο κενό οι κάθε λογής προσπάθειες ενοχοποίησης των επιλογών των ψηφοφόρων. Ας αποδοκιμασθούν οι διαχωρισμοί, οι διχασμοί, τα ψευτοδιλήμματα και οι παραπλανητικές νουθεσίες των πολιτικών "προαγωγών". 

2 σχόλια:

κοραλία είπε...

Ο Παπανδρεισμός θα ηττηθεί, όταν και ο τελευταίος πολίτης της χώρας κατανοήσει ότι δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει εκτός από τις αλυσίδες που τον δένουν με τον Παπανδρεισμό.

ΚΟΡΑΛΙΑ είπε...

O ΒΟΥΔΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΛΙΣΗ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΜΕΤΡΗΤΗ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ.