“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

23 Νοεμβρίου 2010

Ο Αλέκος επιστρέφει...

Η αποψινή ομιλία του κ. Αλέκου Παπαδόπουλου και μετα τα όσα σχετικά έχουν διαρρεύσει σε πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους, έχουν προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον αλλά και την ανησυχία της Ιπποκράτους και του μεγάρου Μαξίμου.Οι πλέον καχύποπτοι του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος συσχετίζουν την σημερινή δημόσια παρέμβαση του τέως υπουργού  με το άρθρο στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία των βουλευτών του Πασοκ, Αλευρά, Καρτάλη, Φλωρίδη.
Πέραν της βολικής ευκολίας με την οποία το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου ανακαλύπτει σε κάθε κριτική και διαφορετική φωνή, υπονομευτές και συνομωσίες, η αλήθεια είναι οτι οι κυβερνητικές αδυναμίες, λάθη, ολιγωρίες και συνεχείς επικοινωνιακοί "αριστεροί" λαϊκισμοί, συμβάλλουν στην ένταση των προβληματισμών και στη δημόσια έκφραση πολιτικών προτάσεων και ιδεών για την διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού σχεδίου αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης.

2 σχόλια:

πυθία είπε...

"Συνελόντι ειπείν" αγαπητέ CITIZEN μαντεύω γι'απόψε enticαν όχι σεισμόν,ενα πάταγον όμως οπωσδήποτε

nik είπε...

Αν ο Αλ.Παπ σήμερα είναι εξίσου γενικόλογος και ευχολόγος όπως το άρθρο στην Κ.Ε., τότε ωιμέ... Δεν μας έχει συνηθίσει όμως σε ευχολόγια και λοιπά, άρα αμφιβάλλω...