“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

16 Δεκεμβρίου 2010

Το πικρό ποτήρι

Γράφει ο ΓΟΜΦΙΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Θα το πιουν το πικρό ποτήρι της ακραίας αυτογελοιοποίησης και της δημόσιας διαπόμπευσης μέχρι τελευταίας σταγόνας… Αναφέρομαι στους Παναγόπουλους και τους Πολυζωγόπουλους και σε όλη αυτή την ελεεινή και τρισάθλια συμμορία των βαρόνων του συνδικαλισμού που προκλητικά αρνούνται να υπερασπισθούν στοιχειωδώς το μόχθο και την αξιοπρέπεια του κόσμου της εργασίας.
Θα το πιουν το πικρό ποτήρι δια χειρός μάλιστα αυτών που στήριξαν με νύχια και με δόντια το 2007 για να μην πάει λέει – τρομάρα τους - το ΠΑΣΟΚ δεξιά!!!!
Θα το πιουν το πικρό ποτήρι από τα πολιτικά αφεντικά που αυτοί ανέδειξαν, από τους φίλους του Γιώργου και του Δ.Ν.Τ. σημερινούς υπουργούς της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ….
Οι συνδικαλισταράδες έγιναν ρόμπες με την πολιτική απραξία τους, κότες λυράτες με την απροκάλυπτη αφωνία τους.
Κατάντησαν να μην τολμούν ούτε να κυκλοφορήσουν πλέον στους δρόμους χωρίς συνοδεία φουσκωτών….
Ας χαθούν λοιπόν μέσα στη χλεύη και την καθολική περιφρόνηση. Όλος αυτός ο εσμός που πούλησε την ψυχή του στο διάβολο δεν αξίζει καν φυσικής βίας.
Λίγο γιαούρτι, κανένα αυγό και τη ροχάλα μας μόνο….
Καλή ψυχή ξεφτιλισμένοι πρώην σύντροφοι, αν και η δικιά σας είναι σκατένια……

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Καλή ψυχή" για εκεί πάνε, αλλά το ζητούμενο είναι η απάντηση στο κενό που δημουργούν. Γιατί διαφορετικά οδηγούμαστε στο σοσιαλφασισμό του ΓΑΠ. Πολιτική απάντηση τώρα και ας αφήσουμε στην άκρη τις εσωκομματικές ισορροπίες και συμμαχίες. Οι "σύμμαχοι", στο εωτερικό του ΠΑΣΟΚ αποδείχθηκαν δια της ψήφου τους λίγοι και ανεπαρκείς.

Ανώνυμος είπε...

Aπο ελευθεροτυπιά για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία τι θέλει το παιδί και γιατί το κρατάνε στην κυβέρνηση:
"Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας παραβρέθηκε την περασμένη Τρίτη στη δεξίωση που παρέθεσε με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων ο Ελληνας μόνιμος αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ, πρέσβης Αναστάσης Μητσιάλης. Ερωτηθείς αν είναι έτοιμος «να κάνει μπίζνες (do business) με τον Ελληνα πρωθυπουργό στο Αιγαίο», ο κ. Νταβούτογλου απάντησε καταφατικά. «Ηδη το κάνουμε», πρόσθεσε.
Η απάντηση Νταβούτογλου επιδέχεται πολλές ερμηνείες και εγείρει ερωτήματα που έχουν πολιτικές και επιχειρηματικές διαστάσεις. Οι φήμες για επικείμενη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου προβάλλονται και από κύκλους στην Ουάσιγκτον, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου βιάζεται να προωθήσει τα ελληνοτουρκικά, γεγονός που ευχαριστεί την αμερικανική διπλωματία".

Ανώνυμος είπε...

αλλά και αυτό επίσης από ελευθερουπία: "ΓΙΑ 7 ΔΙΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΕΤΙΑ, ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ -ΟΠΩΣ ΛΑΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ
Γενικό ξεπούλημα - το αφεντικό τρελάθηκε
Της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΔΔΑ
Πωλητήριο στα λαχεία, αλλά και σε 15 ακίνητα-φιλέτα του Δημοσίου, αποφάσισε η διυπουργική αποκρατικοποιήσεων. Επισφράγισε τη fast track διαδικασία αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και ενέκρινε τη δημιουργία ειδικής γραμματείας, αλλά και ανώνυμης εταιρείας αξιοποίησης των ακινήτων".