“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

26 Μαΐου 2011

Κλείδωσαν οι εκλογές

Η σύσκεψη στο γραφείο του πρψθυπουργού στη Βουλή τελείωσε λίγο μετά τις 10 και ουδείς εκ των συμμετεχόντων προέβη σε δηλώσεις.Κατά πληροφορίες λέγεται ότι το θέμα των πρόωρων εκλογών "κλείδωσε".
Ο κ. Παπανδρέου ενώ θέλει να παραμείνει πρωθυπουργός φοβάται ότι η "βόμβα" της πτώχευσης θα σκάσει στα χέρια του.Τέτοια χρέωση δεν την θέλει και ψάχνει δρόμους διαφυγής. Οι εκλογές προσφέρονται.
Από τη πλευρά της Ν.Δ., οι περί τον Λαζαρίδη κινούμενοι συζητούν ότι ο κ. Σαμαράς,προκειμένου να αποφύγει τον "εγκλωβισμό απο τον Γιώργο, υπάρχει πιθανότητα να "βγεί μπροστά" και να ζητήσει πρώτος εκλογές.

1 σχόλιο:

GERONTAS είπε...

αυτά έγραψα χθές

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
Οι πολιτικοί αρχηγοί αν συμφωνήσουν αυριο ότι απλά διαφωνούν, η χώρα δεν έχει άλλη επιλογή από τις εκλογές.
Σε αυτή την περίπτωση το χάος με όρους χρηματιστηριακούς θα κυριαρχήσει.
Τι σημαίνει χάος διάσπαση των 1000 μονάδων στο ΧΑ, spreads 1800 μονάδες, CDS 2000 μονάδες και βεβαίως η χώρα σε selective default από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΑ HEDGE FUNDS και .... καποιοι άλλοι.

27 Μαΐου 2011 1:30 π.μ.

... και συνεχίζω

Η Ελλάδα πλέον βρίσκεται στο σημείο μηδέν.
Ή διάσωση ή χρεοκοπία.
Περί ΓΑΠ ή " μεγάλου τιμονιέρη"
συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.