“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

7 Ιουνίου 2011

Πρώτα εγώ....

Η κεντρική γραμμή του Μαξίμου είναι να διασωθεί πρώτα ο κ. Παπανδρέου και μετά έχουν σειρά όλα τα άλλα. Η πρόταση για δημοψηφίσματα αυτό το βασικό σκοπό έρχεται να υπηρετήσει. Η ανησυχία του πρωθυπουργού και των επιτελών του, πηγάζει απο τις δημοσκοπήσεις και τις "πλατείες". Οι  αρνητικές και απαξιωτικές γνώμες για τον κ. Παπανδρέου αυξάνονται.
Η ανάγκη για λαϊκή αναβάθμιση  του πρωθυπουργού γέννησαν την ιδέα ενός  δημοψηφίσματος με με ανώδυνο και "ρητορικού τύπου" δίλλημα. Το αποτέλεσμα του θα ερμηνευθεί ως λαϊκή επιδοκιμασία της πολιτικής και του προσώπου του πρωθυπουργού, ως μιά νέα πολιτική νομιμοποίηση. Στην ουσία πρόκειται για την επανάληψη της διαδικασίας ανάδειξης του κ. Παπανδρέου ως προέδρου του Πασοκ με άμεση εκλογή απο τη βάση. Για να μπορεί να ισχυρίζεται και περιφέρει ανά τις ατραπούς της χώρας το αλήστου μνήμης: " Τόσα εκατομμύρια Έλληνες μου έδωσαν την εντολή να......κάνω ότι θέλω."

3 σχόλια:

πυθία είπε...

"Κλήθηκα από την πλειοψηφεία του Ελληνικού λαού να διαχειριστώ αυτή την κρίση"
αυτο ειπε μεταξύ των άλλων ο Πρωθυπουργός στο χτεσινό άτυπο υπουργικό συμβούλιο.
Οποίον ψεύδος,οποία αναισχυντία και "ξετσιπωσιά" ω φίλε Citizen,αφού ο καθείς σ'αυτή τη χώρα γνωρίζει με ποιές ψευδείς υποσχέσεις(λεφτά υπάρχουν)υπέκλεψε την ψήφο του Ελληνικού λαού

Ανώνυμος είπε...

Πούστηδες πάρτε το χαμπάρι πως τελειώσατε... πάρτε το ελικόπτερο να φύγετε μαζί με τον μούλο που χετε για πρόεδρο και την κουράδα τον αντιπρόεδρό σας, γιατί θα σας πάρει και σας η μπάλα...μην αργείτε, γιατί οι εκτελέσεις πλησιάζουν...ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΑΓΚΑΣ....ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ....