“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

10 Ιουνίου 2011

Μικροποσότητα μισθού

Με ένα αμίμητο τρόπο που δανείζεται στοιχεία του αστυνομικού ρεπορτάζ και αποτυπώνει στο έπακρο την κατάσταση στην οποία περιέρχεται ο 'Ελληνας πολίτης από το Μνημόνιο, σχολιάζει ο Γιώργος Θωμάς τα οικονομικά μέτρα που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο. Αναφέρει συγκεκριμένα με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει.
"Στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, σε επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας συνελήφθη άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι κατείχε μικροποσότητα μισθού, την οποία, όπως ισχυρίστηκε, προόριζε για προσωπική χρήση. Επι τόπου εκλήθη κλιμάκιο του τοπικού ΣΔΟΕ και διενεργεί έλεγχο προκειμένου να εντοπισθεί η πηγή προέλευσης. Η μικροποσότητα μισθού κατασχέθηκε επ΄ ωφελεία του δημοσίου ταμείου".
Τα λέει όλα σε ένα ...μονόστηλο ο Θωμάς.
http://www.thebest.gr/

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η e-Ελλαδα χρειάζεται τη βοήθειά σου: http://www.erepublik.com/en/referrer/Xitiroglou

kalamas είπε...

άπαιχτο το σχόλιο του Γ.Θωμά

"κλαυσίγελος"...

Ανώνυμος είπε...

μονο κάποιος που έχει κάνει τόσα χρόνια δίπλα στη Μελίνα θα μπορούσε να εκφράσει με τέτοιο καυστικό και πετυχημενο χιουμορ την Ελληνική τραγωδία. Μπράβο ρε Θωμά τα είπες όλα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΩΡΓΟ.ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ.ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο τα θερμά μου συλλυπητήρια με συγκλόνισε αυτό το τραγικό γεγονός. Καλό κουράγιο
Κάτια Παπανικολάου από την παλιά ΕΑΤΟΠ.