“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

15 Ιουνίου 2011

Κυβέρνηση Παπαδήμου

Ισχυρή η πιθανότητα κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και πρωθυπουργό τον κ. Λουκά Παπαδήμο. Συζητείται τώρα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα το πιούμε το πικρό ποτήρι??

Ανώνυμος είπε...

Για αυτά τι λετε???οχι πως με ενδιαφέρει ο πολιτικός όγκος της κυρίας αλλα οι πολίτες.εκβιασμοί και απειλές?????κάτωθι..κλπ ,γλώσσολογική εκφραση.μήπως τραμπούκοι της δεξιάς?η κάτι άλλο.προσεξτε γιατί αυριο θάρθει σειρά άλλων.
«Προς Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, Άντζελα Γκερέκου:
Ο Κερκυραϊκός Λαός θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα κάτωθι: Εάν κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος -όπου και όποτε αυτό γίνει- ψηφίσετε θετικά, δηλαδή εναντίον του λαού, θα θεωρηθείτε ως ένοχη εσχάτης προδοσίας για δεύτερη φορά και θα υποστείτε τις συνέπειες της πράξης σας, όταν η χώρα αποκτήσει ξανά ελληνική κυβέρνηση.

Κερκυραίοι Πολίτες».

Ανώνυμος είπε...

1.Ο μικρόψυχος δεν τόλμησε ούτε να παραιτηθεί, να δηλώσει ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει και ταλαιπωρει όλη τη χώρα με το παιχνιδάκι του ποιός πρότεινε πρώτος πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.
2.Ο Καρατζαφέρης μόλις τώρα είπε στο ΜΕΓΚΑ, ότι μέλος της οικογένειας του ΓΑΠ προσπαθεί να τον μεταπείσει να υπαναχωρήσει και να μην εγκαταλήψει την Πρωθυπουργία.


Πότε και ποιοί θα μιλήσουν για ένα εσωκομματικό "Γουδί" ;

GERONTAS είπε...

Ο/Η GERONTAS είπε...
κατι ...μου λεει οτι ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ CDS Ο ΓΑΠ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝA ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

15 Ιουνίου 2011 10:47 π.μ.

**********
ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚ, ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

nik είπε...

@GERONTAS

Οι έμμονες ιδέες κάνουν κακό. Το διεθνές παιγνίδι αυτή τη στιγμή ξεπερνά κατά πολύ τον ΓΑΠ. Και ακόμη και αν - δια μαγείας - απαλλασσόμασταν από το ΓΑΠ αύριο, η χώρα εξακολουθεί να έχει τεράστιο πρόβλημα το οποίο δεν θα διορθωνόταν...