“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

30 Ιουνίου 2011

Μύλος

Γράφει ο gardener.
Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου κατήγαγε πύρρεια νίκη. Το Μεσοπρόθεσμα πρόγραμμα έτυχε της εμπιστοσύνης 154 βουλευτών του Πασοκ και της Έλσας. Τα "επαναστατημένα " του κ. Σαμαρά ήταν σε επιφυλακή έτοιμα να υποκαταστήσουν την όποια πασοκική απώλεια και προσεύχονταν  για τη συνοχή και την ενιαία εκλογική συμπεριφορά της συμπολίτευσης. Ο κ. Κουρουπλής δεν φάνηκε τόσο "πατριώτης", όσο τουλάχιστον τον ήθελε ο πρωθυπουργός και εξήλθε της στρούγκας. Η αριστερά περισσότερο συνομιλούσε με τους "έξω" παρά επικοινωνούσε με τους "μέσα". Μύλος.
Τα καπνογόνα που έπνιξαν το κέντρο της Αθήνας, οι αχρείαστες αστυνομικές υπερβολές και βαρβαρότητες δεν δικαιολογούν μπαχαλάκηδες και λοιπούς συνοδοιπόρους για όσα εγκληματικά πράττουν εις βάρος της Αθήνας και της χώρας ολόκληρης. Το αποθνήσκον πολιτικό σύστημα, ο αριστερός και δεξιός λαϊκισμός σε αγαστή συνεργασία αντιπαρατίθενται  με τις θετικές και ορθολογιστικές δυνάμεις της χώρας. Και κερδίζουν.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραιότατο και στρογγυλεμένο στις γωνίες του κείμενο !! μια απορία όμως φίλε μου μπατσόκε ... ποιες είανι οι ορθολογικές δυνάμεις της χώρας που αναφέρει ο .. ποιητής και γιατί δεν κατανομάζονται για να τις μάθουμε και μεις οι ταπεινοί ???

με αγάπη ο φίλος σου

Σιγισμούνδος

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος.
"ποιες είανι οι ορθολογικές δυνάμεις της χώρας".
Γλυκειά μου, πάλι στα τέσσερα ...σε περιποιούνται?

Ανώνυμος είπε...

@ανώνυμε πασοκαβλε , μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια .. στα τέσσερα είσαι συ γλυκιά μου , και περιμένει με το πουλί στο χέρι όλη η Ελλάδα να σου τον βάλει βαθιά , ως το λαιμό ... και να' σαι σίγουρη ότι θα το απολαύσεις μέχρι τελικής χύσεως...

Ανώνυμος είπε...

και επειδή δεν μπορείς να το αποφύγεις , ούτε θα το αποφύγεις ... χαλάρωσε για να το απολαύσεις ...

(παρεμπιπτόντως η ερώτησή μου η αρχική εξακολουθεί να ισχύει για κάθε νταβρατισμένο ή μη πασόκο ..)

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή αυγή και χίτλερ είναι τα πιστεύω σου, άθλιε φασίστα. Ούτε για το μισθό που σου δίνουν είσαι άξιος!
Ζήτα υπερωρίες από τον φύρερ σου.
Μόνο ένας διεστραμένος, που προφανώς είσαι, μπορεί να επινοεί και να γράφει εμμετικά σαν εσένα.
Σου συνιστώ να πας για μια εξέταση απέναντι απο την αμερικάνικη πρεσβεία. Σταμάτα να παίρνεις ληγμένα χάπια. Πές τους να στα ανανεώσουν.

Ανώνυμος είπε...

γιατί συγχύζεσε τόσο γλυκιά μου ? πρόσεξε μη πάθεις καμιά συμφόρηση και σε χάσουμε ...και χάσεις και την απόλαυση που λέγαμε παραπάνω .. και αλήθεια , προς τι επίσης η αποστροφή προς το σεξ , αφού εσύ το άρχισες το γαμοπαίγνιο ??

(η ερώτησή μου πάντως περί ορθολογικών δυνάμεων παραμένει και ζητά εναγωνίως απάντηση , με ή άνευ σεξουαλικού περιεχομένου γαρνιτούρες φίλοι μου μπατσόκοι ... )

φιλάκια και πάλι

Fabian είπε...

Βλέπω σχόλια επαναστατών, Ναι είναι σα να βλέπω τους στρατιώτες του Χίτλερ και του Στάλιν. Ίδιοι είναι.

Ανώνυμος είπε...

@fabian .

"Ναι είναι σα να βλέπω τους στρατιώτες του Χίτλερ και του Στάλιν. Ίδιοι είναι."

να το εκλάβω ως μια συνεσταλμένη απόπειρα κομματικής αυτοκριτικής αγαπητέ ?? ελα , μη ντρέπεσαι , συνέχισε ... συνηγορεί και η πραγματικότητα μαζί σου ...

Ανώνυμος είπε...

ρε πασοκοκότες υπερβατικές, δεν έχει καμιά σας @ρχίδι@ να απαντήσει στην αρχική ερώτησή μου ??

Να την ξαναδιατυπώσω λοιπόν

Ποιες είναι οι θετικές και ορθολογιστικές (sic) δυνάμεις που υπάρχουν στη χώρα και μπορούν να αποτελέσου εγγύηση για το μέλλον της , πέρα από τον αριστερόστροφο και δεξιόστροφο "λαικισμό" ??

Ονοματεπώνυμα παρακαλώ ...

Διαφορετικά κλειστείτε στις υπερβατικές τρύπες σας ...

Ντάριο είπε...

Μάγκες μην ασχολείστε με τους διάφορους αρπαγμένους ανώνυμους.Από τη τεμπελιά έχει βαρέσει μπιέλα ο εγκέφαλος τους.