“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

30 Ιουνίου 2011

Όχι σε νέο παρακράτος

Γράφει ο Ρούμπος.

Και ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπροθέσμου προγράμματος ψηφίστηκε. Η κυβέρνηση δείχνει να ηρεμεί. Μας οφείλει εξηγήσεις πολλές. Επείγουν αυτές που σχετίζονται με τα χθεσινά επεισόδια. Είδαμε πολλά και ακούσαμε περισσότερα. Οι μέχρι στιγμής τοποθετήσεις-δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή, κρίνονται επιεικώς απαράδεκτες. Μας θυμίζουν άλλες εποχές και αυτό μας εξεγείρει. Ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να συνεχίζει να κρύβεται. Ναι, ξέρω το επιβάλλουν οι επικοινωνιολόγοι. Αδιάφορο. Ο πρωθυπουργός οφείλει να ζητήσει την παραίτηση του κ. Παπουτσή, μιας και του ιδίου δεν ιδρώνει το αυτί. Βλέπετε είναι φτιαγμένος απο κουτσογιωργικό μέταλλο και η σαγήνη της εξουσίας τα διαγράφει όλα.

Όσο για τους λεβέντες της ΕΘΕΛ τι να πείς? Η άμεση αποχώρηση τους απο την εταιρεία συνιστά στοιχειώδη υποχρέωση. Οι κουρτίνες που καλύπτουν το νέο παρακράτος πρέπει να πέσουν.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο αρχινενέκος πρωθυπουργός Ρούμπε ,χρειάζεται να συλληφθεί πάραυτα , μαζί με όλο το υπουργικό επιτελείο του και να οδηγηθούν σε ειδικό δικαστήριο κατηγορούμενοι για σωρεία εγκλημάτων ...
Όταν το πεις ξεκάθαρα αυτό κάποτε , μπορεί ίσως και να σε συμπαθήσω ..

Ανώνυμος είπε...

και προκειμένου να ανέβει κανένα σοβαρό κείμενο στο ..υπερβατικό μπλογκ σας , ας συμβάλλω στο μέτρο που μου αναλογεί με το παρακάτω ...

------------
ΕΜΠΡΟΣ, ΛΑΕ, ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ.)




Από σήμερα, 29 Ιουνίου 2011, η χώρα τελεί και επισήμως υπό κατοχή!

Από εδώ και μπρος, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σαν εκείνη που μαζί με τον φόβο προσπαθεί να διαχειριστεί η κυβέρνηση των δοσίλογων για να ακυρώσει όλα τα κοινωνικά και πολιτικά κεκτημένα που κατέκτησε με αγώνες και αίμα ο ελληνικός λαός κατά το διάστημα της νεώτερης ιστορίας του.

Οι 155 εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων και του ΔΝΤ υπερψήφισαν επωνύμως το «μεσοπρόθεσμο». Αυτή η πολιτική αλητεία είναι υπόλογη και πρέπει με κάθε τρόπο να τιμωρηθεί παραδειγματικά ως κοινοβουλευτική συμμορία προδοτών. Οι απολογητές τους στα ΜΜΕ στρέφουν τα φώτα της δημοσιογραφικής «κριτικής» τους αποκλειστικά στην σφαίρα της οικονομίας, δηλώνοντας την «λύπη» τους για τα σκληρά μέτρα, αλλά τονίζοντας ότι οι 155 προδότες έδειξαν «υπευθυνότητα», αφού κατάφεραν να «εξαγοράσουν χρόνο για να αλλάξουμε». Δηλαδή να γίνουμε ζητιάνοι και δούλοι μέσα στην ίδια την χώρα μας, που αντιμετωπίζεται από τους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες σαν υποθηκευμένο οικόπεδο.

Οι «αγορές» χαίρονται, τα χρηματιστήρια «αντιδρούν θετικά», τα «πακέτα σωτηρίας» προς την Ελλάδα δίνουν και παίρνουν. Αντίθετα, οι εκδηλώσεις αγανάκτησης και οργής του λαού ταυτίζονται με τις προβοκατόρικες ενέργειες των «κουκουλοφόρων» και οι δυνάμεις ασφαλείας του ξενόδουλου καθεστώτος χτυπούν με αγριότητα τους αγανακτισμένους πολίτες, προσπαθώντας να διαλύσουν κάθε εστία λαϊκής αντίστασης.

Το κυβερνητικό δίλημμα «μεσοπρόθεσμο» ή «χρεοκοπία» εφαρμόζεται πάνω σε μια κοινωνία που έχει ήδη χρεοκοπήσει ουσιαστικά. Το εγχείρημα όμως δεν εξαντλείται στην εξαθλίωση των Ελλήνων, αλλά στοχεύει στην συστηματική οργάνωση της απόγνωσης ενός πληθυσμού χωρίς ελπίδα και χωρίς πατρίδα, που θα συναινεί μέσα στην απελπισία του στο ξεπούλημα του εδάφους, του υπεδάφους και του δημόσιου πλούτου της χώρας σε εγχώρια και ξένα αρπακτικά.

Είναι αργά για δάκρυα, νωρίς για ανέξοδους λεονταρισμούς που εκτονώνουν με λέξεις την δίκαιη λαϊκή οργή. Η κυβέρνηση του 20% του εκλογικού σώματος δεν νομιμοποιείται να λαμβάνει αποφάσεις που υποθηκεύουν το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας. Από την άλλη, οι διακηρύξεις και τα ψηφίσματα των αγανακτισμένων πολιτών (για την διάλυση της Βουλής, την σύγκλιση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, την άμεση δημοκρατία, τον έλεγχο του δημοσίου χρέους κλπ) δεν είναι ώριμα ακόμα να εφαρμοστούν και έχουν την ίδια πάνω-κάτω σχέση με την σημερινή πραγματικότητα όσο οι ψευδο-ταξικές ρητορείες περί του «δικαίου του εργάτη» και τα ευχολόγια «να πληρώσει η πλουτοκρατία για την κρίση».

.......

Ανώνυμος είπε...

......(συνέχεια )

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση προτείνουμε τον άμεσο συντονισμό όλων των δημοκρατικών οργανώσεων που εκφράζουν την λαϊκή αντίσταση στο μνημόνιο και την διαρκή ζύμωση της δυναμικής της «αγανάκτησης» σε όλη την κοινωνία, έτσι ώστε το «μεσοπρόθεσμο» να μην μπορέσει ποτέ να εφαρμοστεί.

Εμπρός, πολίτες, για σαμποτάζ φορολογικό και γενικευμένη στάση πληρωμών ωσότου τα μέτρα του μνημονίου ακυρωθούν στην πράξη. Εμπρός, να αναβαθμίσουμε την αντίστασή μας και να οργανωθούμε σε κάθε γειτονιά, κάθε πόλη, κάθε χώρο δουλειάς. Εδώ και τώρα να διαλυθούν τα κατασταλτικά σώματα (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ κλπ), που δρουν πλέον ως πραιτωριανοί του κατοχικού καθεστώτος ενάντια στους Έλληνες εργαζόμενους που αγωνίζονται στους δρόμους, αλλά και στους ίδιους τους άνδρες και γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας που είναι μαζί τους.

Εμπρός, λαέ! Υποσχέθηκαν στους «πιστωτές» μας να τους παραδώσουν τους Έλληνες οικονομικά και πολιτικά νεκρούς, ανίκανους να αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε τα συλλογικά μας δικαιώματα. Τους υποσχόμαστε με την σειρά μας, στο όνομα της ιστορία της πατρίδας μας και του λαού της, να τους καταντήσουμε όχι μόνο πολιτικά νεκρούς αλλά να τελειώνουμε μια και καλή με τους εκμεταλλευτές, τους επίορκους και τους προδότες. Αυτό θάναι ο θρίαμβος και η δόξα ξανά του λαού μας!



προσωρινή Επιτροπή Ενημέρωσης του Ε.ΠΑ.Μ.





29 Ιουνίου 2011

Πλατεία Συντάγματος

Ρούμπος είπε...

Απίθανο παραλήρημα. Τώρα καταλαβαίνω γιατί επιβι΄ωνουν οι Μπερλουσκόνηδες και ο γαπ.

maik είπε...

Με τον ψυχασθενή που γράφει, δεν πρέπει να ασχολείται κανείς.
Κατά τα άλλα ακόμη να παραιτηθεί ο Παπουτσής;

Ανώνυμος είπε...

@ Ρουμπο
είναι ασέβεια κατά την ταπεινή μου γνώμη να διακόπτει κανείς τον επαναστατικό αυνανισμό μερικών. Διαταράσσεται έτσι περισσότερο η ψυχική τους ανισορροπία.

Ακίς είπε...

"Ασ΄τον τρελό στή τρέλα του".

Ανώνυμος είπε...

μπατσόκοι υπερβατικοί , μπορεί να νομίζετε ότι ο ελληνικός λαός αποτελείται στο σύνολό του από κουφιοκεφαλάκηδες και τρωκτικά , σαν το ειδεχθές συνάφι σας , αλλά μάλλον τα έχετε χαμένα εντελώς

...Μωραίνει γαρ κύριος ους βούλεται απολέσαι

(ξέρω ότι σαν είναι δύσκολο να καταλάβετε το παραπάνω ρητό , καθώς οι γνώσεις σας και το επίπεδό σας εν γένει σταματούν στα πολιτιστικά κέντρα της παραλιακής ,σύμφωνα με τον αλήστου μνήμης Β. Γιαννόπουλο , αλλά δεν πειράζει ... το καταλαβαίνουν ένιοι αναγνώστες σας ... )

Λοιπόν, το παλικαράκι της φακής που παραπάνω περιμένει εναγωνίως την καρατόμηση Παπουτσή , ποιον ακριβώς αγωνίζεται να πείσει ?? το μέσο και ίσως καλοπροαίρετο αναγνώστη ή να διασκεδάσει της αγωνία του ξεβρακωμένου στα μάτια όλης της ελληνικής κοινωνίας μέσου φασιστομπατσόκου, συναγωνιστή στη μάσα και τη λαμογιά ?? ...Φαντάζεται ο αφελής ότι η όποια παραίτηση Παπουτση - Φασουλή του τσίρκου , απαλλάσσει της ευθύνης τον αρχιδωσίλογο και το φασιστοκόμμα του ??

σοβαρευτείτε μικρά μου πασοκάκια γιατί σε λίγο θα σηκώνονται μόνες τους οι πέτρες , αν τολμήσετε να ξεμυτίσετε από τις τρύπες σας ...

δείτε κι εδώ από το μπατσομπλόγκ , το οποίο εμμέσως πλην σαφώς ξεβρακώνει την πασοκοχούντα σας

http://blokoteam.blogspot.com/2011/07/blog-post_7569.html


άντε , φιλάκια και πάλι ...

Ήρεμη Δύναμη είπε...

Δημόσιος υπάλληλος η Γιάννα Αγγελοπούλου με 55.000 ευρώ μισθό!
Την διόρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 1998 και ακόμη παραμένει δημόσιος
υπάλληλος παίρνοντας κανονικότατα τον μισθό της αλλά όπως λέει τον
δίνει σε... φιλανθρωπίες

Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι
η κυρία Γιάννα Αγγγελοπούλου. Η σύζυγος του κ. Θόδωρου Αγγελόπουλου
διορίστηκε από τον Θόδωρο Πάγκαλο πρέσβης εκ προσωπικοτήτων το 1998,
λόγω του ρόλου της στην ανάληψη και προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων,
ωστόσο παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση αυτή εισπράττοντας κανονικά τον
μισθό της, αλλά και θεμελιώνοντας τα συνταξιοδοτικά και άλλα δικαιώματα
που έχουν όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Διπλωματικού Σώματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» η κυρία Αγγελοπούλου
έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να αμείβεται, ωστόσο εισπράττει κανονικά
το μισθό της από το υπουργείο Εξωτερικών τα τελευταία 13 χρόνια, ακόμη
και μετά τη λήξη της αποστολής της με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων.
Πρόκειται για τη μακροβιότερη πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων, ενώ δεν έχει
γίνει γνωστή κάποια συμμετοχή της σε διπλωματικές προσπάθειες της χώρας
τα τελευταία χρόνια.

Αντί να καταθέτει τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η
κυρία Αγγελοπούλου, προκειμένου να μην επιβαρύνει το προϋπολογισμό της
«χρεωκοπημένης» Ελλάδας, προτιμά να δίνει τα χρήματα σε φιλανθρωπίες
και φυσικά να εξασφαλίζει έκπτωση φόρου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας ακόμη λόγος που η κυρία Αγγελοπούλου δεν
παραιτήθηκε από τη θέση είναι ότι κράτησε το διπλωματικό διαβατήριο που
της εξασφαλίζει επαφές με τους «Αθανάτους» της ΔΟΕ και αξιωματούχους
ξένων χωρών.

Το διορισμό της κυρίας Αγγελοπούλου έκανε ο τότε υπουργός Εξωτερικών
και νυν αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος!

Ο ίδιος Πάγκαλος που αποκαλεί τους δημοσίους υπαλλήλους κοπρίτες και
θέλει να μας πείσει ότι φάγαμε τα χρήματα της Ελλάδας μαζί!

Ανώνυμος είπε...

φίλε μου για Πάγκαλους θα μιλάμε τώρα και για Γιάννες ?? Η ύπαρξή τους και μόνο και η κυκλοφορία τους στη χώρα συνιστά ιδιώνυμο αδίκημα ..

(και τώρα που το καλοσκέφτομαι , σύμφωνα και με τις "δημοκρατικές" παραδόσεις του τόπου μας , που εκκινούνται από τον εθνάρχη Βενιζέλο , η ρηξικέλευθη πολιτική σκέψη του οποίου ενέπνευσε και τους Μπατσόκους μεταξύ άλλων , σκέφτομαι να επαναφέρουμε οσονούπω (αφού πέσει η χούντα ) και να επεκτείνουμε την ισχύ του νέου Ιδιωνύμου για κάθε κυκλοφορούντα πασόκο επί της επικρατείας... )

Ανώνυμος είπε...

διαβάστε και το παρακάτω κείμενο μπατσόκοι , όπου διαβόητα κομματικά στελέχη σας του πρόσφατου παρελθόντος παραδέχονται το οφθαλμοφανές και σας ξεβρακώνουν ετεροχρονισμένα σήμερα , καθιστώντας τις αναρτήσεις σας με τις δραματικές εκκλήσεις του τύπου " όχι σε νέο παρακράτος " ψυχαγωγικό ανάγνωσμα πολιτικού νηπιαγωγείου ..

με τις υγείες σας λοιπόν και μην ξεχνάτε ότι μετράτε μέρες ...


http://tasosnastos.blogspot.com/2011/07/blog-post_1908.html

maik είπε...

Ανώνυμο 2.34
Ρε φίλε,γιατί βγήκες έξω χωρίς άδεια του γιατρού σου;
Σε παρακαλώ γύρνα πίσω, οι γιατροί και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής σε αγαπάνε!
Μέχρι να γυρίσεις ,να μη ξεχνάς τα χάπια σου να μην έχουν λήξει!

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ Μαικ για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι υπερβατικές, δημοκρατικές δυνάμεις του αξιοθρήνητου αυτού μπλογκ για την πνευματική και ψυχική μου υγεία .

Θα ήταν προτιμότερο όμως να ενδιαφερθείτε με τη δική σας περίπτωση και τη σαφή σχιζοειδή ,διπολική διαταραχή που σας χαρακτηρίζει , ξεκινώντας ήδη από τον καταγέλαστο τίτλο του μπλογκ !!

Σας κατανοώ βέβαια μικρά μου πασοκοσχιζο , διότι πως μπορεί να τολμήσει κάποιος σήμερα να δηλώσει ευθαρσώς Πασοκ , όταν , όπως προειπα , θα σηκωθούν κι οι πέτρες να τον κυνηγούν ..

Από την άλλη , πώς είναι δυνατόν να απελευθερωθεί κανείς από τα πασοκοχούγια μια ζωής ..όπως λ.χ. αντί να επιχειρηματολογήσει με στοιχεία και πολιτικά τεκμήρια εναντίον της αντίπαλης άποψης , να περιορίζεται σε μια ανόητα επαναλαμβανόμενη και άκρως πληκτική δήθεν απαξίωση μέσω γελοίων χαρακτηρισμών , ενδεικτικών της περιορισμένης ευφυίας και φαντασίας άλλωστε των πασόκων εν γένει ...

όπως έλεγε ο μέγιστος Καραισκάκης άλλωστε , πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούγι ...

Σας συμπονώ Λοιπόν , μικρά μου τρωκτικά , αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα σταματήσω να σας λοιδωρώ...

maik είπε...

Όποτε νομίζεις ότι είναι η κατάληλη, για σένα, στιγμή γύρνα.
Εμείς σε αγαπάμε.
Μη ξεχνάς τα φάρμακα σου.

ΜΠΑΤΣΟΚΟΣ είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΣΥΧΟ !
ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΤΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΠΑΣΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΝΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΚΟΣ είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΣΥΧΟ !
ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ

-----------------

Ω, τι χαρά !! Ύστερα από μια εβδομάδα φτύσιμο έσκασε δειλά δειλά μύτη ο πρώτος ονοματεπώνυμος μπατσόκος του μπλογκ ως σαλιγκάρι!! Μάλλον μπέρδεψε το φτύσιμο με τη βροχή , καθώς φαίνεται ...
Λοιπόν , μικρέ μου μου μπατσόκε , κατι άλλο εκτός της γνωστής μαστιχας που' χει κολλήσει στον (αν)εγκέφαλό σας έχεις να μας πεις ??
Επίτρεψέ μου να σε βοηθήσω ..
λ.χ. πως σχολιάζεις σημερινά δημοσιεύματα στο σάιτ του Κούλογλου που τεκμηριώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας το (μ)πα(τ)σοκικό παρακράτος??

Πώς σχολιάζεις επίσης την απόφαση του Παπουτσή - Φασουλή να αποαγορέψει τον απόπλου των πλοίων για τη Γάζα ?

Τι λες να του στείλω κανένα δεματάκι στο υπουργείο ??
όχι βρε κουτό , μη πάει ο νους σου στο κακό , δεν είμαι τρομοκράτης (ακόμη τουλάχιστον ) εβραικά καπελάκια θα' χει το δέμα μέσα , να φοράει ένα κάθε μέρα ο ξεφτίλας μαλακοπίτουρας ..

Πώς βρίσκεις την ιδέα μου εθνικά υπερήφανε μπατσόκε ??

maik είπε...

Έχεις εξόδου κάθε Kυριακή;
Οι ψυχίατροι σε αφήνουν μία ή δύο φορές ελεύθερο τη βδομάδα;
Να προσέχεις τη ζέστη!
Τα φάρμακα να τα βάζεις σε φορητό ψυγειάκι!

Ανώνυμος είπε...

maik είπε...
.......

κι αν είπε κι αν δεν είπε ο Μάικ , η μαστίχα στο νεάντερνταλ εγκέφαλό του δεν πρόκειται να ξεκολλήσει στον αιώνα τον άπαντα ..

Άλλη μια απόδειξη πως το DNA του πασόκου δεν επιδέχεται καμιάς βελτίωσης .. Κι ως εκ τούτου ,απαιτούνται άλλα , δραστικότερα μέτρα ... Μίλησα νωρίτερα αστειευόμενος περί επαναφοράς του Ιδιωνύμου για τους πασόκους , σκέφτομαι τώρα πιο δραστικές λύσεις...μπορούμε να ξεκινήσουμε λ.χ. με ευνουχισμό και υποχρεωτική στείρωση για να αποφύγουμε την αναπαραγωγή (μπρρ..) του είδους του homopasokus... Ξέρω , ίσως το βρεις λίγο ναζιστικό , αλλά νομίζω ότι τελευταία οι μπατσοκοι γουστάρετε πολύ το γερμανικό ράιχ ...έτσι δεν νομίζω να σας πειράξει και πολύ ... θα αφήσουμε βέβαια ενδεικτικά 2 - 3 δείγματα του homo pasokus ως εκθέματα για το μουσείο προιστορικών απολιθωμάτων του μέλλοντος ...

Ανώνυμος είπε...

.. θα τηρηθεί βέβαια αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις σχετικές αιτήσεις για το μουσείο , αλλά νομίζω ότι υπερπληροίς τα σχετικά προσόντα .. Και έχεις και μένα το φιλαράκι σου κουφαλίτσα ως βίσμα για τα παιρετέρω ...
(και φυσικά ξέρεις εσύ ως πασόκος από βίσματα .. )

maik είπε...

χα!χα!χα!χα!
Έχεις πολύ πλάκα νέε Καραισκάκη, νέε Κολοκοτρώνη, νέε Νικηταρά!
Τα φάρμακα, τα φάρμακα, τα φάρμακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φρέσκα και όχι ληγμένα!!!!