“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

25 Σεπτεμβρίου 2011

Τσ...Τσ...Τσίπρας

Μιλώντας στο Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΝ που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας, ζήτησε εκλογές, για να φύγει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πριν χρεοκοπήσει τη χώρα, αλλά και για να «τελειώνουμε οριστικά με τον δικομματισμό».
 Ο κ. Τσίπρας είναι το βούτυρο στο ψωμί του δικομματισμού. Η χώρα βυθίζεται, οι πολίτες δυστυχούν και ο πρόεδρος του Συνασπισμού επιδιώκει την αύξηση των ποσοστών του για να την "βγεί" στον Αλαβάνο, στον Κωνσταντόπουλο και την Αλέκα. Την κυβερνητική εξουσία δεν είμαστε βέβαιοι ότι την θέλει. Εκτός κι αν έχει συμφωνήσει με τον Τσάβες να του πληρώσει το πετρέλαιο σε δραχμές, μιας και το ευρώ το διέγραψε ο "νεοπαλαιοκομμουνιστής" κ. Λαφαζάνης. Ανεύθυνοι, ανιστόρητοι και γραφικοί.Τρία σε ένα. Αυτό είναι η τεθνεώσα Αριστερά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερά του Τσίπρα και διαφόρων συντρόφων φτανει μέχρι εκεί που τελειώνουν τα δανεικά των αλλών.

Μετά δυσκολα γιατι όλοι αυτοί πρέπει να κάτσουν να παράγουν και κάτι αντί να τους πληρώνουν οι άλλοι.