“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Δεκεμβρίου 2011

2 σχόλια:

arkas είπε...

Το να παραδεχθεί κανείς τα λάθη του, είναι γεναιότητα και ταυτόχρονα του δίνει το δικαίωμα να επανορθώσει, αρκεί η παραδοχή και η διάθεση για συνέχεια, νάναι ειλικρινής.
Θέλει όμως προσοχή, να προσεγγίσεις τον κόσμο που πρόδωσες,που τσαλάκωσες την περιφάνεια του, ο λαός και η χώρα πληγώθηκε, σε επίπεδο εθνικής συμφοράς. Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους.Δεν αρκούν πλέον τα λόγια και οι στρατηγικές, πρέπει το κύμα να γίνει τσουνάμι.Πρέπει πολλοί πλέον να βγούνε μπροστά,φτάνουν οι αβρότητες η στασημότητα, και οι υποθέσεις.Ας ξεκινήσει το τρένο και αφήστε αυτούς που είχαν την κύρια ευθύνη, για την κατάντια της χώρας στον σταθμό.Ονομάστε το τρένο όπως θέλετε, τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε στο ταξίδι.
Κάντε κάτι έστω και την τελευταία στιγμή, έστω ασπρομάληδες,μιλήστε με ορθό λόγο, πείτε την αλήθεια, καλέστε οτι ποιό καθαρό εντός και εκτός κινήματος και πάμε, να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα.

arkas είπε...

πολύ έξυπνο και επίκαιρο πολύ καλό γέλασα αλήθεια, μα ξάφνου ,κάπου πήγε το μιαλό μου. Μου κόπηκαν τα γέλια μαχαίρι και αναρωτήθηκα ρε λές;
Ελπίζω να μην περιέχει προφητεία.