“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

24 Ιανουαρίου 2012

Μακάριοι και ...μοιραίοι.

          Αφου υπέγραψαν το Μνημόνιο που δεν είχαν διαβάσει, αφού το υπερασπίστηκαν με νύχια και με δόντια, αφού μας μάλωσαν γιατί βλέπαμε το αδιέξοδο και το μάταιο των θυσιών, κοιμήθηκαν. Τώρα "ξύπνησαν", είδαν το φως το αληθινό και με περισσό θράσος και ατευλέτητη ξιπασιά  αναλαμβάνουν να σώσουν "τα πάντα όλα". 
 Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο μακαριστός Χριστόδουλος. (Δεν γνωρίζω τι έκανε η χούντα, γιατί εγώ διάβαζα).                                                                                                                                                       


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία κα-τα-πλη-κτι-κή! Τα λέει ολα. Αλλά πως τα καταφεραν να μας πιάσουν όλους στον ύπνο;

DARE είπε...

Ε δεν είμαστε και εμείς τόσο ξύπνιοι.

Λεωνίδας. είπε...

Ρε παιδιά τι φωτογραφία είναι τουτη? Δεν φαντάζομαι να είναι φοτοσοπ? Μου φτιάξατε τη μέρα.

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ είπε...

Τώρα εξηγούνται όλα για τον Μιχάλη, τον πιάσανε στον ύπνο και προφανώς δεν κατάλαβε τι υπέγραφε...όσο για τη Λούκα...μια εικόνα χίλιες λέξεις!!! Θέλουν να το παίξουν και διάδοχοι τρομάρα τους...

arkas είπε...

Σιγά η πατρίδα κοιμάται!
Και η τύχη της δουλεύει!

delinquents είπε...

Αυτά που γίνονται είναι γελοία. Σε καμία σοβαρή κοινωνία (για να μην πω κράτος) τέτοιοι άνθρωποι δεν θα είχαν τα μούτρα να κυκλοφορήσουν στο δρόμο.

Exantas είπε...

Ο παραιτηθείς βουλευτής Θεσσαλονίκης Θωμάς Ρομπόπουλος, στην δήλωση παραίτησης του, μεταξύ άλλων είχε ομολογήσει ότι: «δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι». Επιβεβαιώνονται λοιπόν όλοι που πιστεύουν ότι ουδείς ήξερε τι ψήφιζε. Σκεφθείτε λοιπόν, τι γίνεται με όλα αυτά τα ψώνια του lifestyle, της showbizz & λοιπών κοινωνικών ομάδων, άσχετων περί των διεθνών, εθνικών ή απλά κοινών ζητημάτων, που συμπληρώνουν τα βουλευτικά έδρανα από κάθε κόμμα. Και αναρωτιέστε ύστερα τις πταίει & αυτός ο τόπος πάει κατά διαόλου...
Δυστυχώς, οι υπεύθυνοι των κομμάτων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, ενδιαφέρονται διακαώς & πρωτίστως να δώσουν την απαραίτητη λάμψη στις εκλογικές μονομαχίες αδιαφορώντας για την ποιότητα των υποψηφίων & τον τόπο. Έτσι οι επιτήδειοι της πολιτικής "ελιτοκρατίας" παίζουν μπάλα μόνοι τους, για τις υπουργικές & άλλες περιφανείς θέσεις του γκουβέρνου. Διαφωνείτε??
Με θαλασσινους χαιρετισμους

citizen είπε...

@Εxantas. Συμφωνώ.Και οι ψηφόφόροι "μοιραίοι και άβουλοι" το αποδέχονται και το επικροτούν δια του σταυρού τους.

Exantas είπε...

@citizen. Τέτοιος λαός, τέτοιο κόμμα, τέτοιο κόμμα τέτοια κυβέρνηση. Οι κυβερνήσεις είναι ο καθρέπτης του λαού και ο λαός αξίζει τις κυβερνήσεις που επιλέγει. Σου θυμίζει κάτι?

ΜΘΧ