“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Μαρτίου 2012

Ευστοχίας ...έργον

ΔΗΛΩΣΗ
 ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ
πρ. υφυπουργού Παιδείας                                                              Αθήνα   8.3 2012

Για την  κατάθεση τροπολογίας για την χρηματοδότηση των κομμάτων                                                        

Στο  νομοσχέδιο για τα ζώα (κτηνοτροφία)  κατατέθηκε η τροπολογία για τον σανό (χρηματοδότηση) των κομμάτων.

Επιτέλους  να και μια φορά που η κυβέρνηση τήρησε την δέσμευση να   δέχεται τροπολογίες μόνο σε σχετικά με το θέμα νομοσχέδια.

3 σχόλια:

παλιάτσος είπε...

καλό οοοοο

σα δεν ντρέπονται οι ολετήρες και νυν...σωτήρες

Ανώνυμος είπε...

Kαι απο που θα παρουν το νεο δανειο τους το πασοκ και η νδ?
απο την τραπεζα αττικης απο την οποια πηραν και το τελευταιο δανειο? χαχαχα! Pροεδρος της τραπεζας αττικης ειναι ο κ. Γαμβριλης και αντιπροεδρος ο κ. Ζαφειροπουλος! Kαι οι δυο ψηφισαν τη συμμετοχη της τραπεζας αττικης στο psi! Τα ιδια προσωπα καταψηφισαν τη συμμετοχη του ταμειου (ΕΤΑΑ) στο psi! Στο ΕΤΤΑ κατεχουν αντιστροφα τις θεσεις του προεδρου και του αντιπροεδρου!Το ΤΣΜΕΔΕ που ανηκει στο ΕΤΑΑ κατεχει την πλειοψηφια των μετοχων της Τραπεζας Αττικης και διοριζει τον προεδρο της τραπεζας. Ο κ.Ζαφειροπουλος εχει παρει τη θεση του αντιπροεδρου στη Τραπεζα Αττικης μετα απο προταση του κ. Γαμβριλη. Ο κ. Γαβριλης στενος πολιτικος φιλος του κ. Παναγιωτακοπουλου και της κας Κατσελη ειναι οψιμος υποστηρικτης του κ. Βενιζελου! ΥΓ. που ειναι η μπαλα οεο που ειναι η μπαλα????????

Ανώνυμος είπε...

Kαι απο που θα παρουν το νεο δανειο τους το πασοκ και η νδ?
απο την τραπεζα αττικης απο την οποια πηραν και το τελευταιο δανειο? χαχαχα! Προεδρος της τραπεζας αττικης ειναι ο κ. Γαμβριλης και αντιπροεδρος ο κ. Ζαφειροπουλος! Kαι οι δυο ψηφισαν τη συμμετοχη της τραπεζας αττικης στο psi! Τα ιδια προσωπα καταψηφισαν τη συμμετοχη του ταμειου (ΕΤΑΑ) στο psi! Στο ΕΤΤΑ κατεχουν αντιστροφα τις θεσεις του προεδρου και του αντιπροεδρου!Το ΤΣΜΕΔΕ που ανηκει στο ΕΤΑΑ κατεχει την πλειοψηφια των μετοχων της Τραπεζας Αττικης και διοριζει τον προεδρο της τραπεζας. Ο κ.Ζαφειροπουλος εχει παρει τη θεση του αντιπροεδρου στη Τραπεζα Αττικης μετα απο προταση του κ. Γαμβριλη. Ο κ. Γαβριλης στενος πολιτικος φιλος του κ. Παναγιωτακοπουλου και της κας Κατσελη ειναι οψιμος υποστηρικτης του κ. Βενιζελου! ΥΓ. που ειναι η μπαλα οεο που ειναι η μπαλα????????