“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

9 Μαΐου 2012

Άλμα...προς τα πίσω?

του Μάνου Στεφάνου
Περισσεύουν οι ερμηνείες για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο καθείς και η προσέγγιση του. Δικαιολογείται ως ένα βαθμό, από τις επιδόσεις των κομμάτων. Κατά τα άλλα απηχεί την νοοτροπία μας. Κάθε λιμάνι και καημός.
Για τούτο ας καταγράψουμε συνοπτικά, τα αυτονόητα, τα εντόνως προφανή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγάλος νικητής, το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. οι χαμένοι των εκλογών.

http://www.neasimfonia.gr/node/416

4 σχόλια:

frank είπε...

Στηριξτε την ευρωπαικη πορεία της χώρας ..Φιμώστε με τον λόγο τον απαίδευτο ΤΣΙΠΡΑ.Ας ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ξεπεσμένους πρίγκηπες αλα ΚΟΝ ΠΕΤΙΤ που όμως του λένε ...εισαι τσάμπα μάγκας.Ας πούμε στους κλέφτες των ονείρων μας να πάνε μόνοι τους μέσα....Ας κοιτάξουμε τα παιδιά στα μάτια και ας πάρουμε γενναίες αποφάσεις έστω και επώδυνες.Ας δώσουμε ελπίδα στη νέα γενιά ,για τους άλλους στο ΠΥΡ....Ας απαγκιστρωθουμε.. αν μπορουμε ..απο τα μνημόνια..τουλάχιστον ας πάρουμε τους ευτραφείς και ανοιξιάτικους πολιτικούς πο θέλουν ,να δώσουμε την μάχη...αν αποτύχουμε η συντήρηση ειναι προ των πυλών και αυτή δεν θα παίξει.Ομως εμείς πολεμήσαμε συντροφοι,όπως όμως πολεμάμε χρόνια.Οι ερινύες δεν θα μας καταδιώκουν..ο φασίστας ,ο τοκογλύφος,η συντήρηση, η παρθένα μαζί με τον σατανά ,ίσως...

σκώληξ ο αιλουροειδής είπε...

καλά , εσεις ακόμη δεν έχετε πάει προς οριστική απόσυρση και διάλυση ??Διατί ταλαιπωρείτε ακόμη τα πληκτρολόγια ??

frank είπε...

εσυ εισαι στη τελευταια παραγραφο και μαλιστα μη αιλουροειδης

σκώληξ ο αιλουροειδής είπε...

πώς είναι δυνατόν φίλε μου frank να είμαι στην τελευταία παράγραφο του κειμένου σου , όταν το παραληρηματικό σου πόνημά έχει μόνο μια παράγραφο ??

Να υποθέσω πως " το γαρ πολύ της θλίψεως ... "

άντε , καλή απόσυρση ...