“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

7 Δεκεμβρίου 2009

Ο κ.Βενιζέλος στην Κύπρο.


Θεμέλιο της πολιτικής μας στο Κυπριακό είναι η συνεχής και απόλυτη συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα και πρωτίστως στο επίπεδο της εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής. Δύο κυρίαρχα και ανεξάρτητα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ζώνης του ευρώ έχουν αναπτύξει τη διαρθρωμένη αμυντική τους συνεργασία που εκτείνεται σε έναν ενιαίο γεωγραφικό χώρο, αυτόν της Ανατολικής Μεσογείου. Απόσπασμα από την συνέντευξη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κυπριακή εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος".http://www.evenizelos.gr/interviews/1586-phileftheros

3 σχόλια:

July είπε...

πάντοτε με εξέπλητε θετικά η εφυία του Βαγγέλη, όμως εκεί που με έχει στείλει είναι ο τρόπος που βρήκε για να αφαιρέσει αρμοδίοτητες απο τον Μπεγλίτη. Κάθε μέρα μειώνει το εξοπλιστικό πρόγραμμα!! και μας το παρουσιάζει ως δήθεν συμμετοχή του Υπουργείου του στον στόχο της μείωσης των δαπανών. Στό τέλος ο Μπεγλίτης θα ασχολείται με την προμήθεια γραφικής ύλης.

Ανώνυμος είπε...

Πασοκ

Αρχιζει η ιστορια απο τους αμερικανοπρακτορες συνεργασια Πασοκ με ΝΔ

γιατι δηθεν το πασοκ δεν μπορει να κκυβερνησει μονο του!!

το Πασοκ αν κινηθει σοσιαλιστικα μπορει να κυβερνησει εντελως μονο του 20 χρονια...

αν κινηθει δεξια εννοειτε οτι θα ταυτιστει με την ΝΔ και θα διαλυθει.

Αν ο Γιωργος ηθελε να γινει Προεδρος της δεξιας ατυχησε γιατι τον προλαβε ο ομερικανοδουλος πρακτορας Σαμαρας..

Γιωργο, ειτε κινεισε σοσιαλιστικά, ειτε κουβαλας την τσαντα του Σαμαρα, ειτε πας σπιτι σου.

Γιωργο το να θελεις να προδωσεις τον λαο του Πασοκ στην δεξια δεν θα σου βγει....γιατι θα ανατραπεις. Υπαρχουν και αλλοι...!!

Γιωργο κινησου σοσιαλιστικα γιατι εμεις που σε ανεβασαμε θα σε ξανακατεβασουμε αμεσως!!

Και μαζεψε τους δικους σου που λεγεται οτι περνουν μιζες για να προωθησουν δεξιους και ανικανυς γραμματεις....λεγεται οτι θα αρχισουν να κυκλοφορουν και αποδειξεις...

Πασοκ γνησιο

Ο νοων νοητω

july είπε...

το γνησιο ΠΑΣΟΚ τι συγγένεια έχει με το βαθύ ΠΑΣΟΚ που καταγγέλει ο ΓΑΠ;