“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

5 Δεκεμβρίου 2009

Νέος Περιφερειάρχης


O κ. Θάνος Βούρδας,τέως στέλεχος της Νεολαίας Πασοκ καί από τους παλιούς στενούς συνεργάτες του κ.Σκανδαλίδη,είναι μία από τις επιλογές γιά Περιφερειάρχης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΠΟIΟΙ ΤΑ "ΠΙΑΝΟΥΝ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"??

ΕΠΕΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ??

ΠΟΙΟΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΝ?

Υπαρχει σχεδιο απο την αμερικη να στρωσει το χαλι το πασοκ στον Σαμαρα?


«Φύλλο και φτερό» τα βιογραφικά


Με εντολή Γ. Παπανδρέου επανεξετάζονται όλα όσων διορίστηκαν και όσων πρόκειται να διοριστούν


Από «κόσκινο» περνάει η κυβέρνηση όλους τους διορισμένους γενικούς και ειδικούς γραμματείς, καθώς και αυτούς που πρόκειται να διοριστούν τις επόμενες ημέρες, μετά το φιάσκο με τον αποπεμφθέντα ως υβριστή του ΠΑΣΟΚ ειδικό γραμματέα των ΔΕΚΟ, Ανδρέα Κουτούπη.

Έγινε γνωστό ότι το τελευταίο 24ωρο με εντολή του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος φέρεται εξοργισμένος με το περιστατικό, γίνονται «φύλλο και φτερό» τα βιογραφικά όλων όσων διορίστηκαν, αλλά και όσων πρόκειται να διοριστούν τις επόμενες ημέρες ως γραμματείς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εξετάζονται και τα βιογραφικά των 13 νέων περιφερειαρχών, των οποίων τον διορισμό θα εγκρίνει το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίασή του.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!?!

ΠΕΡΙΜΕΝΤΑ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ.
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΔΙΑΖΟΥΝ!!

ΚΑΠΟΙΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ??


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ??

ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ!!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

3 Δεκ 2009 10:00:00 μμ