“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

5 Δεκεμβρίου 2009

Ζυμώσεις γιά τον Δήμο Θεσ/νίκης


Άρχισαν ήδη οι ζυμώσεις γιά τους υποψηφίους γιά τον Δημαρχιακό θώκο στη Θεσσαλονίκη.Στο Πασοκ συζητείται έντονα το όνομα του κ.Βούγια,ενώ στην κ.Αράπογλου αναμένεται να γίνει πρόταση ένταξης-εν καιρώ- στο κυβερνητικό σχήμα .Γιά τον κ.Μπουτάρη ουδείς συζητά πλέον.Από την Ν.Δ. του κ.Σαμαρά,προβάδισμα φαίνεται να διαθέτει ο κ.Γκιουλέκας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα καθότι η Χρύσα Αράπογλου μεχρι και τώρα παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα και παίρνει πρωτοβουλίες ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης.
Παρά τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε στην ενότητα της παράταξης της (5 δημοτικοί σύμβουλοί της βρίσκονται σε αποκλεισμό και δεν καλούνται σε καμία εκδήλωση), διατηρεί και την βουλευτική ιδιότητα και την ιδιότητα της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και διεκδικεί να είναι πάλι υποψήφια δήμαρχος!!
Είναι συνείδηση και στον τελευταίο πασόκο της Θεσσαλονίκης ότι η Αράπογλου δε κερδίζει εκλογές.
Έπρεπε ήδη να είχε διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ να δρομολογήσει νικηφόρα λύση και να αποχωρήσει.

citizen είπε...

@GIANNIS έχεις απόλυτα δίκιο στην προσέγγισή σου.Στη Θεσ/νίκη το Πασοκ δεν φαίνεται να είναι ώριμο γιά συζητήσεις που θα αφορούν σοβαρές,μαζικές καί με προοπτική επιλογές προσώπων.Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτούς που δεν γνωρίζουν τα σαλονικιώτικα, γιατί "5 δημοτικοί σύμβουλοί της βρίσκονται σε αποκλεισμό και δεν καλούνται σε καμία εκδήλωση";

Ανώνυμος είπε...

@citizen
"Στη Θεσ/νίκη το Πασοκ δεν φαίνεται να είναι ώριμο γιά συζητήσεις που θα αφορούν σοβαρές,μαζικές καί με προοπτική επιλογές προσώπων."

Μόνο στη Θεσσαλονίκη συμβαίνει αυτό; Δε νομίζω...

citizen είπε...

@Ανώνυμος(10.35)Συμφωνώ,αλλά στην Θεσ/νίκη το κακό έχει παραγίνει,εδώ καί πολλά χρόνια.

July είπε...

Σας θυμίζω πως σε άλλες εποχές "της βασιλείας του βαθέως ΠΑΣΟΚ" μεταξύ φθινοπώρου του προηγούμενου των Δημοτικών εκλογών έτους, και Ανοιξης, το ΠΑΣΟΚ έκανε μιά συνδιάσκεψη για την τοπική Αυτοδιοίκηση.Προφανώς όλα αυτά ανοίκουν στο "φαύλο"παρελθόν.Τώρα όλα αυτά θα τα αντικαταστήσει η κατάθεση βιογραφικών στο opengov!!!

Ανώνυμος είπε...

@citizen

Πώς το λέει ο λαός; Κατά μάνα κατά κύρη;

(ο ίδιος ανώνυμος είμαι - πρέπει να βρω ένα καλό νικ να μην γράφω ανώνυμα...)

citizen είπε...

@Ανώνυμος. ΟΚ, ας σε βαφτίσουμε ΝΙΚ.Πως σου φαίνεται?

citizen είπε...

July,χρωστάς κείμενο.Είναι λαϊκή απαίτηση.

July είπε...

το Σαβατοκύριακο δεν εργάζομαι. είναι πνευματική απαίτηση

citizen είπε...

@July. Οκ, την Δευτέρα.

νικ είπε...

July, έφτασε η Δευτέρα! :)