“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

15 Δεκεμβρίου 2009

Οχι στον κ.Καπελέρη

Τελικά συνέβη αυτό που γράψαμε(Ανάρτηση της 15/12,ώρα 12.58 με τίτλο:Αν υποψιασθώ...)για την επιλογή του κ.Καπελέρη στην Ειδική Γραμματεία της Υπηρεσίας Ειδικών ελέγχων.Απεσύρθη,διότι όπως γράψαμε έχει ασυμβίβαστο αφού δεν είναι Διευθυντής.Ανάθεμα σας με τις επιλογές σας κύριοι Παμπούκη,Παπακωνσταντίνου,Θέο καί λοιποί της νέας εξουσίας.Χώρια που έπρεπε να περιμένουμε δύο καί βάλε μήνες γά την "αξιοκρατική"επιλογή του λάθους στελέχους.

3 σχόλια:

Κοραλία είπε...

Υποτίθεται ότι η κυβέρνηση βιάζεται να συγκροτήσει την ειδ. γραμματεία. Προβλέπεται ότι μέχρι τέλους έτους θα υπάρξει μείωση εσόδων 25%.
Με βαρύγδουπες καταγγελίες γιατρών στο Κολωνάκι δεν μαζεύονται χρήματα.

Κοραλία είπε...

Στις εφορίες κυκλοφορεί ότι ο Καπελέρης επιβλήθηκε εκ των άνω και το 2007 ήταν με Γεώργιο.

μικρή άρκτος είπε...

Τώρα που έφυγε ο Καπελέρης λέτε να προβληθεί ξανά το big brother;