“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

15 Δεκεμβρίου 2009

Παραίτηση Ρόβλια


H παραίτηση του υφυπουργού Εσωτερικών κ.Ρόβλια είναι γεγονός.Οι λόγοι παραίτησης,σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή,η διαρροή εγγράφων από το γραφείο του,που αφορούσαν μεταθέσεις αστυνομικών καί φαντάρων.Ευτελείς οι λόγοι της παραίτησης.Αν επρόκειτο γιά πολιτική εναντίον των εξυπηρετήσεων καί των ρουσφετιών, θα έπρεπε να παραιτηθεί σύσσωμη η κυβέρνηση.Μάλλον την διαρροή πληρωνει ο κ.Ρόβλιας .Καί αυτό δεν συνιστά αντι-πελατειακή πολιτική,ούτε πολιτικά δίκαιο είναι.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Αν επρόκειτο γιά πολιτική εναντίον των εξυπηρετήσεων καί των ρουσφετιών, θα έπρεπε να παραιτηθεί σύσσωμη η κυβέρνηση."

Να σε ενημερώσω ότι η ΝΔ έφυγε...

citizen είπε...

@Ανώνυμος(4.56μ.μ)Μένω άναυδος με τις πληροφορίες σου.

Ανώνυμος είπε...

Θες να μου πεις ότι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή κάνει εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια;

Κοραλία είπε...

Aπαπα αυτά καταργήθηκαν μετά από την κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων. Μια νέα κοινωνία ανατέλλει

citizen είπε...

@Ανώνυμος(5.27μ.μ).Πλάκα μου κάνεις?Πήγαινε μιά βόλτα από τα πολιτικά γραφεία να δείς λαϊκά πρσκυνήματα.Ρώτα καί συνεργάτες Υπουργών καί βουλευτών.

Casper είπε...

Κύριοι, να είμαστε συγκεκριμένοι. Για όποια Κυβέρνηση, και για το παραμικρό, πρέπει να παραιτούνται άπαντες. Ή θα γίνουμε κράτος ή θα παραμείνουμε Ταλιμπάν. Διαλέξτε και πάρτε.

Κοραλια είπε...

Πολύ νωρίς δεν άρχισε να ξυλώνεται το πουλόβερ? και αυτό το ούτε μύγα στο σπαθί, γιατί μου θυμίζει τις πρώτες μέρες κυβέρνησης ΝΔ?
Δεν γεννηθήκαμε χθες.

Βικτωριανός είπε...

Απίστευτο παραίτηση υπουργού για μεταθέσεις φαντάρων, τι θα πρέπει να κάνουν οι Δήμαρχοι και οι Νομάρχες θα έπρεπε να παραιτηθεί σύσσωμος ο πρώτος και δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης

kalamas είπε...

Μάλλον τα ψιλορουσφετάκια(γιατί τέτοια ήταν) πρέπει να είναι η αφορμή.
Τα αίτια ίσως να βρίσκονται αλλού.
Συνηθέστατα αφορούν τις αρμοδιότητες(αλήθεια ποιές είχε?) και τις σχέσεις με τον προιστάμενο υπουργό(πόσο καλές ήταν? κάτι ακούγεται πως ήταν χείριστες)

Ανώνυμος είπε...

Τι μαθαίνετε για τον αντικαταστάτη; Ονόματα;

Μουργκάνα είπε...

Θάνατος στους βουλευτές που κάνουν ρουσφέτια. Μόλις με βολέψουν και μένα θα αρχίσω να καταγγέλλω τους πάντες με στοιχεία.

Ο Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σου.

Η υποκρισία περισσεύει...

babis o flou είπε...

Κοινωνικό έργο επιτελούσε ο άνθρωπος. Ήταν αρμόδιος για την πάταξη της γραφειοκρατίας και προσπέρασε κάποιες διαδικασίες.
Πέσατε να τον φάτε.
Ο άλλος έχει διορίσει με προσωπικά ρουσφέτια τη μισή κυβέρνηση, ο Ρόβλιας σας πείραξε;