“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

19 Δεκεμβρίου 2009

Ευχάριστη έκπληξη


Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τις απλήρωτες οφειλές του γραφείου εξωτερικού του ΕΟΤ στο Πεκίνο που,παραλίγο να οδηγήσουν σε κατάσχεση του εξοπλισμού του, η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Αγγελική Γκερέκου διέταξε να γίνει ενδελεχής έλεγχος και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.Η κ.Γκερέκου εκπλήσει με την αποφασισικότητα καί την ταχύτητα των ενέργειών της καί αποτελεί-γιά μας τουλάχιστον-τη πιό ευχάριστη κυβερνητική έκπληξη.http://corfutime.blogspot.com/2009/12/blog-post_19.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ citizen πόσα θές να μας τρελάνεις?Από πότε έγινες οπαδός της Γκερέκου καί σε συγκλονίζει η πολιτική της παρουσία?Άμα όμως καψουρεύτηκες εντάξει καί εμείς μαζί σου να σε βοηθήσουμε να το ξεπεράσεις.Πάντως έχεις γούστο.Καί πούσαι, να φυλάγεσαι από τον Τόλη.

ρεπορτερ είπε...

Δεν μου φαίνεται μόνο εμένα πως κάτι σου συμβαίνει ταλευταία. Με υπουργό Γερουλάνο, υφ. Γκερέκου και Κεφαλογιάννη αντιπολίτευση μπορούμε να αναφωνίσουμε, εμπρός για την πολιτιστική αναβάθμιση της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη σύζυγο του Τόλιδος