“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

12 Δεκεμβρίου 2009

...δεν ήξερες, δεν ρώταγες?


Είτε από πολιτική απειρία,είτε από πολιτική επιπολαιότητα η κ.Μπιρμπίλη δεν αντελήφθη ότι διάφοροι "καλοθελητές" θα επιχειρούσαν να την "εμπλέξουν" σε χρηματιστηριακά παιχνίδια. Η εταιρεία ΒΩΒΟΣ Α.Ε. είναι μια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο καί τον τελευταίο καιρό η μετοχή της παρουσιάζει συνεχή πτώση .Την προηγουμένη εβδομάδα ο κ. Βωβός πέτυχε ένα ραντεβού με την κ. Μπιρμπίλη (οι γνωρίζοντες λένε με την παρέμβαση υψηλόβαθμου κυβερνητικού παράγοντα). Το υπουργείο δεν ανακοίνωσε ως όφειλε την συνάντηση, η οποία όμως διέρευσε με πληροφορίες για καλό κλίμα και αισιοδοξία ως πρός την έκβαση της υπόθεσης ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ. Αποτέλεσμα η μετοχή μέσα σε ελάχιστες ώρες να πάει στο +25% για να κλείσει με διακυμάνσεις στο +15%.Το υπουργείο, αργά το μεσημέρι, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευδε ότι η εισηγμένη είχε εξασφαλίσει το πράσινο φώς για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό, χωρίς βέβαια να αναφέρεται στα της συνάντησης.Αχ βρέ Τίνα δεν ήξερες,δεν ρώταγες?

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΗΘΙΑ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΙΣΑ
Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ,ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ.ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ? και ΑΛΛΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΑΝΕΥ Η ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

July είπε...

Η επολογή της Μπιρμπίλη είναι η μόνη αξιοκρατική.Απο το...περιβάλλον στο περιβάλλον. Και σημειώστε και αυτό. Ο ΒΩΒΟΣ θα το κάνει το εμπορικό κέντρο γιατί απο άλλο υπουργείο χαίρει...προστασίας..

opengov-closed club είπε...

Ouai vove iapape!!

kourasibaw είπε...

Θέλεις να πείς july χαίρει...προστασίας.. που είναι..Χρυσο(ς)

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.

1.ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ 90/10
2.ΤΖΑΚΡΗ 95/5
3.ΠΑΠΑΚ/ΟΥ 55/45
4.ΜΠΑΤΖΕΛΗ 70/30
5.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ 90/10
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ