“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

24 Δεκεμβρίου 2009

Oι προκλητικοί μισθοί της ΕΡΤ

Οι περισσότεροι από τους δημοσιογραφικούς αστέρες εξαπολύουν μύδρους γιά τις υψηλές δαπάνες του Δημοσίου.Βεβαίως ξεχνούν την ΕΡΤ,την κρατική εταιρεία που πληρώνουν ολοι οι Έλληνες γιά να σιτίζονται (μέχρι σκασμού) εραστές της αλήθειας,θεράποντες της κοινωνικής δικαιοσύνης,αδέκαστοι συνάδελφοί τους.Γιά αυτούς τους οσφυοκάμπτες,τους τσάτσους πασών των εξουσιών,αναμένουμε κυβερνητικές πρωτοβουλίες και αναζητούνται γενναίες,μαζικές πρωτοβουλίες αντιμετώπισης της αδηφάγου διάθεσης των "ελεγκτών" της διαφάνειας και της καθαρότητας της δημόσιας ζωής.

AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
Αυτοί είναι οι μισθοί των δημοσιογράφων της ΕΡΤ! Διαβάστε τους και καλά Χριστούγεννα. Ο Π.Γερουλάνος έπρεπε να ξεκινήσει από εκεί την πρώτη ημέρα που πήγε στο υπουργείο.Όλα τα μεγάλα ονόματα πόσα παίρνουν και μάλιστα κάποιους θα τους δείτε, δύο και τρεις φορές επειδή παίρνουν τα χρήματα ανά εξάμηνο!
Παιδιά σας προειδοποιούμε ότι είναι επικίνδυνο για όσους έχουν την καρδιά τους να δούνε την λίστα!
ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δημοσιογράφος
324.000
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δημοσιογράφος
324.000
ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ
Δημοσιογράφος
218.976
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ
Δημοσιογράφος
176.400
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
Δημοσιογράφος
143.514
http://papaioannou.wordpress.com/2009/12/23/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%8d-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%bf%ce%af-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%81/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να κλείσουν άμεσα όλα τα κανάλια της ΕΡΤ αναλογικά και ψηφιακά. Να απολυθούν οι κηφήνες.
Να μείνει ένα μόνο κρατικό κανάλι, και μόνο ΑΝ τα τέλη της ΕΡΤ αρκούν για την πληρωμή του._

Κοραλία είπε...

Οι αριθμοί δεν ευημερούν και ορισμένοι πολίτες της χώρας περνούν μπεικα, εις βάρος του δημόσιων δαπανών.
Δυστυχώς δεν είναι μόνο οι υπάλληλοι της ΕΡΤ, ας δημοσιοποιηθούν και μισθοί διευθυντών σε ΔΕΚΟ.

Casper είπε...

Χρόνια Πολλά
Εάν το ΠΑΣΟΚ πολύ γρήγορα δεν τα σταματήσει όλα αυτά τα προκλητικά, να είστε σίγουροι, πολύ σίγουροι, οτι θα κοιτάει Κυβέρνηση με το κυάλι. Τόσο καιρό έπρεπε να έχει σταματήσει αυτή την αιμοραγία και εν όψη νέων μέτρων τον Ιανουάριο.
Λυπάμαι.