“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

22 Ιανουαρίου 2010

Μπράβο μωρέ.

Μπράβο μωρέ!Το είδαμε και αυτό.Οι περήφανοι αγρότες μας,συναντήθηκαν με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό κ.Μπορίσοφ,τα βρήκαν και τα βουλγάρικα φορτηγά εξασφάλισαν την δίοδο τους από τον Προμαχώνα.Η αποθέωση του διεθνούς διασυρμού της χώρας,ένα καίριο κτύπημα στο κύρος του Ελληνικού κράτους συνετελέσθη απο τους τεμπέληδες της "εύφορης κοιλάδας".Και συνέβη υπό την ανοχή του Έλληνα πρωθυπουργού.Ουδέν σχόλιο.Μόνο σκυφτά κεφάλια και ντροπή.

4 σχόλια:

κοραλια είπε...

H συνάντηση έγινε με την προτροπή kαι εν γνώσειτου Γεωργίου, σύμφωνα με Μαξίμου. Εθνική Υπερηφάνια σ. Γεώργιε μπας και γνωρίζεις τι είναι;new ideas, new αηδίες. Γιατί δεν καλείς τον βούλγαρο να λύσει και τα υπόλοιπα μπλόκα;

Poletti είπε...

Ντροπή!
Στους "ανυποχώρητους" των μπλόκων.
Στην κυβέρνηση που το δέχτηκε.
Θα τολμούσε να το διανοηθεί πρωθυπουργός της Βουλγαρίας πριν το 2004?
Το κύρος και η εικόνα της χώρας στο ναδίρ..

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα οτι με "μπλόκα" θα κλείσουν και τα ελληνοτουρκικά σύνορα.Θα συναντηθεί και ο Ερντογάν με τα "μλόκα", τα οποία σε ένδειξη καλής θέλησης θα ανοίξουν τση συνέχεια τα σύνορα; Συνδιαχείρηση εκτός από το Αιγαίο θα έχουμε και στα αγροτικά;

kalamas είπε...

Που το είδατε το κακό.
Μια διαβούλευση έκανε ο Μπορισοφ στα σύνορά μας,σύμφωνα με τα Ελληνικά κυβερνητικά ειωθότα και αμέσως ανοιξε το μπλόκο.

Μάθημα μας έκανε ο ανθρωπος ότι οι διαβουλεύσεις που συνοδεύονται με αποτελέσματα είναι χρήσιμες,ενώ οι ΓΑΠίτικες είναι κακαρίσματα κότας που αυγό δεν κάνει.

Βέβαια αυτή η "διαβούλευση" που μας έρριξε ο Βούλγαρος πόνεσε λιγάκι...