“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

25 Ιανουαρίου 2010

Νέος Γενικός Γραμματέας.


Ο κύβος-επιτέλους-ερρίφθη.Ο κ.Γιώργος Κανελλόπουλος είναι η τελική επιλογή γιά την θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.Η ανακοίνωση αναμένεται μέσα στο επόμενο 48ωρο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ποιανού είναι κουμπάρος;

andrewsocialist είπε...

O κανελλόπουλοσ δεν είναι κουμπάρος κανενός..Τον ταλαιπώρησαν ως φερόμενο Γ.Γ από το Υγείας στο Εργασίας, μετά ως φερόμενο πρόεδρο του ΟΕΣ και τελικά μάλλον κάθεται η μπίλλια στο Γεωργίας..Μακάρι γιατί είναι καλό στέλεχος ..είναι του ΠΑΣΟΚ..δεν είναι του every day citizen..Μ αρέσει που ο ΓΑΠ εξοργίστηκε που ..κουμπάρος της ΚΑΤΣΕΛΛΗ έγινε ΓΓ και ...απεσύρθη..Δεν έκανε λέει βιογραφικό..Γιατί ο Γεωργακόπουλος με τον Σπυρόπουλο που έκαναν βιογραφικό;Στο αποτυχόντες τέως βουλευτες gov;Και βέβαια κάποιοι ψάχνουν να βρουν ένα έντονο κείμενο που είχε κυκλοφορήσει ο Ροβέρτος με σκληρή κριτική κατά του Γιώργου το 2004.Πριν γίνει γεν διευθυντης του ΠΑΣΟΚ..Καλή επιτυχία..γιατί αν το βρουν θα το δημοσιεύσουν.Είναι καλύτερο και από βιογραφικό...