“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

25 Ιανουαρίου 2010

Για την ενημέρωση ρε γαμώτο...

Του ΝΙΚΟΥ ΡΟΥΣΣΗ
Είχαμε ενημερώσει -λέει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη- για τη συνάντηση του υπουργού με τα μέλη της CPT, με ανακοίνωσή μας στην... ιστοσελίδα του υπουργείου, στις 19 Ιανουαρίου 2010.
Μεταφραζόμενο αυτό σημαίνει ότι είχαν ενημερώσει εκείνους από τους χρήστες του Ιντερνετ στην Ελλάδα που με «την τσίμπλα στο μάτι» τρέχουν να ανοίξουν τον υπολογιστή τους προκειμένου να συνδεθούν με την ιστοσελίδα του υπουργείου.
Πόσοι, άραγε, να είναι αυτοί οι άνθρωποι;
Επικαλούνται, μάλιστα, και «ανταποκρίσεις του διεθνών ΜΜΕ» όπου, κατά τα λεγόμενά τους, το περιεχόμενο της συνάντησης καταγράφτηκε με θετικά σχόλια.
Ενδιαφέρον θα είχε να τα δούμε και μεις αυτά τα δημοσιεύματα, διότι σχετική αναζήτηση στο Google δεν έφερε αποτελέσματα. http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=124635

2 σχόλια:

kalamas είπε...

Ο Νίκος Ρούσσης άδικα χάνει τον καιρό του αναζητώντας ευαισθησία για ειλικρινή ενημέρωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον υπουργό κ.Χρυσοχοίδη.

Κάθε ζήτημα, που δεν προάγει την δημόσια εικόνα του ανδρός, η θάβεται η περνάει στα ψιλά και με τη συνδρομή των ΜΜΕ βεβαίως.

Γενικότερα οι ανάγκες προστασίας του πολίτη ενδιαφέρουν τον κ.Χρυσοχοίδη εάν και εφόσον επικοινωνιακά "πουλάνε" και ενισχύουν τη δημόσια εικόνα του.

Η εγκληματικότητα έχει τιναχτεί στα υψηλότερα επίπεδα της τελευταίας 10ετίας,αλλά ο υπουργός είναι άφαντος και τρέμει στην ιδέα μη τυχόν οι πολίτες συνδέσουν την παρουσία του στο υπουργείο με την διόγκωση του προβλήματος.

Τελικά αυτο που φαίνεται να απασχολεί τον κ.Χρυσοχοίδη έιναι όχι η ασφάλεια τον πολιτών, που απατεί σχεδιασμένη αντιεγκληματική πολιτική και σωστη διάταξη των δυνάμεων της Ε.ΛΑ.Σ,αλλα το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών για το οποίο θεωρεί πως αρκεί να αποκρύπτεται η καλπάζουσα εγκληματικότητα χαρις στα φιλικά προς αυτόν δελτία ειδήσεων των 8 όλων ανεξαιρέτως των καναλιών της ΤV.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Χρυσοχοϊδης έχει σαφή προσωπική στρατηγική.Στοχεύει στην μετά Παπανδρέου εποχή.Το κοινό έγκλημα δεν συνιστά την πρώτη προτεραιότητα του.Αντίθετα η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το πρώτο μέλημα του,γιατί αποτελει το σοβαρό τεστ γιά την αποδοχή του απο την πέραν του Ατλαντικού φίλη.