“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

29 Ιανουαρίου 2010

Οι αλήθειες του Νταβός.

Στείλαμε link στο οποίο μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συζήτηση “Συζητώντας για την Ευρωζώνη” στη Σύνοδο του Νταβός”.
Το παραπάνω sms έφτασε στα κινητά των πολιτικών συντακτών που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ και το link παρέπεμπε σε ένα βίντεο που έχει ανεβάσει το γραφείο του πρωθυπουργού στο youtube!
Πρόκειται για την επίμαχη συζήτηση, στην οποία ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου…απολογούνταν στους ξένους λέγοντας ότι έκοψε χιλιάδες θέσεις εργασίας (προφανώς αναφερόταν στα stage) και προανήγγειλε ότι θα περικόψει και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.
Εκτός του ότι…ο Παπανδρέου αφήνει τα καλύτερα για τους ξένους και δε μας τα λέει όταν βρίσκεται εντός Ελλάδας, η πρακτική να παραπέμπονται οι δημοσιογράφοι σε βίντεο στα Αγγλικά, ώστε να… χαθούν στη μετάφραση, δεν δείχνει και τα καλύτερα για τις προθέσεις του Μαξίμου. Λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε και λίγη ειλικρίνεια επίσης…http://www.zoomnews.gr/?p=6573

Δεν υπάρχουν σχόλια: