“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

30 Ιανουαρίου 2010

Σας πείθουν οι αριθμοί?


«Η υποχρέωσή μου είναι να εξοικονομηθούν όχι μόνο 2, αλλά 4,5 δισ. ευρώ μέσα στο 2010. Αντιλαμβάνεστε γιατί σας μιλάω; Καταλαβαίνετε ποια είναι η θέση μου; Σας πείθουν οι αριθμοί; Γιατί εμένα με πείθουν βιαίως μεν, απολύτως δε» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκαθαρίζει ότι οι πολίτες οφείλουν να είναι απόλυτα ενημερωμένοι για την κατάσταση των Ταμείων, γιατί μόνον οι ενημερωμένοι πολίτες μπορούν να συμβάλουν στην οικοδόμηση ενός νέου ασφαλιστικού συστήματος.
«Οι ευδαιμονικές και 'μπαταχτσίδικες΄λογικές στο Δημόσιο πρέπει να λάβουν τέλος» λέει χαρακτηριστικά, και διαβεβαιώνει ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε ανοιχτή την κερκόπορτα για να περάσουν νέες πελατειακές ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1100548&lngDtrID=251

1 σχόλιο:

Xanthos είπε...

Να το δούμε κι αυτό