“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

22 Ιανουαρίου 2010

Βενιζέλος-Λοβέρδος:Και μαζί και χώρια.

Να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για μεταξύ τους αντιπαράθεση γύρω από το θέμα των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων των στρατιωτικών, επιχείρησαν με κοινή τους δήλωση ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος.
«Επειδή κάποιοι κύκλοι επιχειρούν να παρερμηνεύσουν ή να προσδώσουν άλλες διαστάσεις σε πρόσφατες δηλώσεις μας και προκειμένου η δημόσια συζήτηση να εστιάζεται στην ουσία των πραγμάτων, θέλουμε να τονίσουμε από κοινού τα εξής: Το κάθε Υπουργείο στο πεδίο της αρμοδιότητας του αγωνίζεται να αντιμετωπίσει μακροχρόνια και πιεστικά προβλήματα με τρόπο κοινωνικά δίκαιο και αναπτυξιακά αποτελεσματικό, λαμβανομένων προφανώς υπόψη των ιδιαιτεροτήτων κάθε χώρου» αναφέρει η κοινή ανακοίνωση.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1097719&lngDtrID=244

3 σχόλια:

κοραλία είπε...

Τι λένε για τις βαρκούλες και τα καράβια; Α και το άλλο με τη φοράδα και το αλώνι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Κο ΛΟΒΕΡΔΟ
ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΑΠΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ 7.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΘΑ ΦΑΛΗΡΗΣΟΥΝ!!!
ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ "ΦΕΟΥΔΟ" ΤΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ;ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ", ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ 7.ΟΟΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΗΣΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ 7.000 ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας το χαβά του! Τι δουλειά είχε ο ΑΛ να δηλώσει πράγματα για τα οποία αφενός είναι αναρμόδιος αφετέρου δεν είχε συνενοηθεί με τον αρμόδιο.