“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

28 Ιανουαρίου 2010

Μεγάλα λόγια...

"Κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή για να δείξουμε ότι τα εννοούμε στα σοβαρά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου.Αυτά στο επίπεδο των δηλώσεων. Στήν πράξη σήμερα ,δείτε τη συνέχεια.Οι εφοριακοί έκαναν συγκεκριμένη καταγγελία για τηλεοπτικό σταθμό, για τον οπoίο υπάρχει τελεσίδικος καταλογισμός προστίμου ύψους 50.000.000 ευρώ για φορολογικές παραβάσεις και για τον οποίο η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κινεί καμμία διαδικασία είσπραξης, αλλά αντίθετα σε μια επίδειξη στήριξης του συγκεκριμένου καναλιού, έδωσε εντολή στον αρμόδιο για την είσπραξη του προστίμου Υφυπουργό, κ. Σαχινίδη, να βγεί στο δελτίο των 8μ.μ. του συγκεκριμένου καναλιού.Εδώ γεννιούνται τρία ερωτήματα: Πρώτον μήπως το ποσό αυτό αποτελεί μέρος του προεκλογικά λεχθέντος "Χρήματα υπάρχουν;"Δεύτερον τι σχέση έχει αυτή η πολιτική κύριε Παπακωνσταντίνου με το "Δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα"του κ. Παπανδρέου;Και τρίτον πρός τι η σιωπή του κυβερνητικού εκπροσώπου σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία;Τώρα σχετικά με την πομπώδη εξαγγελία του κ. Παπακωνσταντίνου περί εγκλεισμού στις φυλακές των φοροφυγάδων,πολύ φοβάμαι πως στο τέλος αντι να πάνε φυλακή οι φοροφυγάδες, θα βρεθούν κατηγορούμενοι κάποιοι υπουργοί για απιστία σε βάρος του δημοσίου.Γράφει ο ΑΚΗΣ ΜΠΕΣΚΟΣ

1 σχόλιο:

frank είπε...

Εγώ παρατηρώ ότι,με αυτά και με αυτά..συναγωνιζόμαστε στο ποιός εχει την μεγαλύτερη ικανότητα συναλλαγής με το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο στο παρελθόν και το παρόν για άγνωστο όφελος.Για το μέλλον δεν γνωρίζω, δεν διαθέτω μαντικές ικανότητες.
Ετσι όμως δεν σηκωνόμαστε λίγο ψηλότερα....Η καλή ημέρα απο το πρωί φαίνεται.Ας συνεχίσουν τους εκβιασμούς οι συντεχνιούλες και καλά θα πάμε.Απο την αλλη οι αδιάφθοροι ας μην το παίζουν και πολύ αδιάφθοροι.Εδώ ειναι βαλκάνια..