“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

19 Φεβρουαρίου 2010

???

Aυτή η επιστολή είναι άληθινή?Δόθηκε επίσημη απάντηση η δόθηκε έργο με απ' ευθείας ανάθεση?( κλίκ πάνω στην επιστολή).

5 σχόλια:

Μουργκάνα είπε...

Τι είναι τούτο?? Που αναφέρεται;

Ανώνυμος είπε...

Πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και κλάααααμα ο Βγενό!

Ανώνυμος είπε...

Σύμπτωση : η επιστολή αποστέλλεται από το Βγενό σε δύο συναδέλφους σε ίδιο τμήμα Πανεπιστημίου ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΑΠ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ στο τέλος θα το δούμε κι αυτό ο Γενικός θα ψηφίσει τον Υπουργό για να τον κάνει Καθηγητή

κοραλια είπε...

Αγαπητέ @Citizen θα επανέλθω στο θέμα της εξεταστικής για οικ. Επιτέλους στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται κάποιοι να αποκτούν φωνή. Αντιτίθενται στην σαπουνόπερα, όπως την χαρακτήρισε ο Ανδρουλάκης. Ο Πεταλωτής χθες δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει αποφασισθεί το περιεχόμενο! Ο αρχηγός-αυτοκράτορας επιμένει, γιατί θεωρεί ότι ο ίδιος θα βγει καθαρός ως νέος Ντι Πιετρο, θα μηδενίσει τα 30 χρόνια της μεταπολίτευσης. Θα ηγηθεί μιας νέας μεταπολίτευσης αφού θα έχει συκοφαντίσει το παρελθόν και όποιους πολιτικούς ηγέτες μπορούν να υψώσουν το ανάστημά τους. Δυστυχώς ο λαικισμός είναι αρεστός.Οι ταμπέλες και τα συνθήματα επίσης. Το άσπρο-μαύρο, η απλοποίηση είναι κατανοητή, φανατίζει. Και το αίμα ως γνωστόν αρέσει στους ανθρώπους, που με τον ίδιο ενθουσιασμό χειροκροτούν και γιουχάρουν. Το αίμα όμως, ο διχασμός έκανε στο παρελθόν και θα κάνει και τώρα ζημιά στη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι κάποιοι ολιγάρχες δυσκολεύονται να συνηθίσουν την ιδέα ότι δεν είναι όλοι υποχείριά τους και ότι υπάρχουν έντιμοι και αξιοπρεπείς άνθρωποι σε θέσεις ευθύνης.

Όσο για την "προσωρινότητα", δεν θα βλάψει κανέναν ολιγάρχη να κοιτάζεται - πού και πού - στον καθρέφτη του.