“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

25 Φεβρουαρίου 2010

Οι ελεγκτές φεύγουν,τα μέτρα έρχονται.


Οι ελεγκτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης,της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχουν εγκαταλείψει ήδη την χώρα και μας άφησαν ένα αντίγραφο απο τα μέτρα που θα υποχρεώσουν την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου να "αποφασίσει".Το πρωτότυπο θα το παραδώσουν στον επίτροπο κ. Όλιν Ρέν,ο οποίος την προσεχή εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα.Θα μας το παραδώσει επισήμως. Η μοναδική περίπτωση να μην επιδοθεί ο Ευρωπαϊκός φετφάς είναι να έχει ηδη ανακοινώσει τα επιβαλλόμενα μέτρα ο κ.Παπακωνσταντίνου.Κυριακή κοντή γιορτή.

3 σχόλια:

reporter είπε...

Θα επανέλθω στην χαρούμενη χώρα του εύκολου και απερίσκεπτου λαικισμού των πολιτικών μας. Συνεχίζουν να κάνουν εξωτερική πολιτική με εσωτερικούς όρους. Προτείνω λοιπόν να φορέσουν την φουστανέλλα τους και να χορέψουν τον χορό του Ζαλόγγου μαζί με τους εύπιστους ψηφοφόρους τους, μπας και ησυχάσουμε. Εμένα ίσως μου αρκεί να δω τον Πάγκαλο με φουστανέλλα.

κοραλία είπε...

Μια και ο Πάγκαλος αρέσκεται στην ιστορική αναδρομή, του θυμίζω ότι ο περιβόητος παππούς του είχε προτείνει στην κατοχική ή δοσιλογική κυβέρνηση Ράλλη να φτιάξει τα Τάγματα Ασφαλείας για να αντιμετοπίσουν τους έλληνες που έκαναν αντίσταση. (Από την κατάθεση Τσάτσου στην δίκη της κατοχικής κυβέρνησης το '45). Άσε λοιπόν Πάγκαλε την ιστορία ήσυχη. Α και μη ξεχάσω το περίφημο συγνώμη που τον ανάγκασε να πει ο Α.Παπανδρέου, όταν πάλι ήθελε να κάνει τον έξυπνο.

κοραλία είπε...

Όσο για το ότι οι σημερινοί ηγέτες της ευρώπης δεν συγκρίνονται με τους προηγούμενους, αρκεί νομίζω να του πει κάποιος ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ήταν και υπουργός εξωτερικών ο σημερινός αντιπρόεδρος, γ... την ατυχία μας.