“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Φεβρουαρίου 2010

Γαμώ την ατυχία μου.

Έτσι λοιπόν!Ο Παναγιωτακόπουλος,ο Παπουτσής,ο Οικονόμου,η Κισκύρα και τ' άλλα παιδιά θυμήθηκαν ότι υπάρχει κόμμα,παράταξη και κοινωνία όταν ο Γ.Παπανδρέου τους αγνόησε.Έγκλημα καθοσιώσεως να μην λαμβάνεις στα υπ' όψη τον Γιώργο και τους άλλους αριστερούς πρωτοβουλιακούς.Τον Σπαθή ας πούμε.Να συγκληθεί το Πολιτικό Συμβούλιο ο ένας,το Εθνικό Συμβούλιο ο άλλος.Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν.Αγρίεψε ο Οικονόμου και καλεί σε απολογία τον Τρισέ και απο την άλλη η Κισκύρα έχει στριμώξει άγρια την Μέρκελ,ενω ο Γιούνγκερ γονυπετής παρακαλεί να τον απαλλάξουν απο τα βασανιστήρια του Παναγιωτακόπουλου.Ευρώπη τρέμε,έρχονται οι ιππότες του Σοσιαλισμού.Ο Παναγιωτακόπουλος ενάντια στις πρόωρες συντάξεις.Ο Παπουτσής ενάντια στους διορισμούς,η Κισκύρα ενάντια στην υπερεργασία και ο Οικονόμου εναντια στους οσφυοκάμπτες και τους τυχοδιώκτες.Ελλάδα τρέμε έρχονται οι "αριστεροί" σου...................γαμώ την ατυχία μου.

6 σχόλια:

κοραλια είπε...

Τελικά οι εξαγγελίες του πρωθ. είναι νομικά στον αέρα; Ο Σκανδαλίδης λέει ότι ή κυβ. πετάει φήμες στον αέρα. Συμφωνώ. Δυστυχώς αυτές οι αστειότητες δεν μένουν στα σύνορα της μικρής και άτυχης πατρίδας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ξυνίδης δείχνει την έξοδο στον Παναγιωτακόπουλο; καλό πολύ καλό

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Ξυνίδης, Ξυνίδης...κάτι μου θυμίζει.Τον έβαλε κάπου ο Γιώργος?

Ανώνυμος είπε...

Ο γαπ ζητά συστράτευση. Καλέ συστρατευτήκαμε, τον στρατηγό ψάχνουμε.

Poletti είπε...

Προσωπικά απολαμβάνω αυτή την ενδοΓΑΠική σύγκρουση. Οι ¨αριστεροί¨στήριξαν με πάθος τον ΓΑΠ κι αυτός ο αγνώμων τους προδίδει..
Πρόκειται για "ενδοαστική" αντίθεση και σε εμάς τους παλιούς μαρξιστές αρέσουν κάτι τέτοια..

Πάρα πολύ αριστερός είπε...

Τι τραβάμε κι εμείς οι προδομένοι αριστεροί..