“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

12 Μαρτίου 2010

Απομάκρυνση Παπουτσή...

Ιδιαίτερα ενοχλημένο εμφανίζουν τον κ.Παπανδρέου οι συνεργάτες του με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος του κ. Παπουτσή.Αιτία της δυσαρέσκειας η πολυσυζητημένη αήθης επίθεση στον υφυπουργό κ.Σαχινίδη.Από την πλευρά του ο κ.Παπουτσής επιχειρεί να εμφανισθεί ως θύμα επίθεσης διαφόρων πολιτικών κέντρων ενω εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένος που ο κ.Σαχινίδης δεν του τηλεφώνησε για τις απαραίτητες εξηγήσεις.Η πιθανή τιμωρία του κ.Παπουτσή ειναι η απομποπή του η και η υποχρέωση προς παραίτηση απο την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.Ίδωμεν.

1 σχόλιο:

Xanthos είπε...

Ούτε εγώ, αν ήμουν Σαχινίδης, θα έπερνα τηλέφωνο τον Παπουτσή. Δεν κατάλαβα, αντί ο Παπουτσής να πάρει στο τηλέφωνο τον Σαχινίδη και να ζητήσει συγνώμη, έχει και την απαίτηση να τον πάρει ο Σαχινίδης στο τηλέφωνο για να του δώσει λέει τι; Εξηγήσεις;
Λοιπόν ο Παπουτσής πουλάει τρελίτσα και καλό θα ήταν να πάει σπίτι του.