“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Μαρτίου 2010

Σαχ στον Σαχινίδη

H απροσχημάτιστη,αντιδεοντολογική και χωρίς αρχές επίθεση του κ.Παπουτσή στον συμπατριώτη του υφυπουργό κ.Σαχινίδη,έφερε στο πολιτικό προσκήνιο την "αυθάδεια,το θράσος και τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό " των δυνάμεων που συγκροτούν τον πολιτικό και κομματικό μηχανισμό στήριξης του κ.Παπανδρέου.Άνθρωποι της "καρέκλας και της νομής της εξουσίας",πωλούν ιδεολογία με το κομμάτι και πολιτική προστασία κατά το δοκούν.Ο δε κ.Παπανδρέου,σιωπηλός και αμήχανος δεν βρήκε μια λέξη υποστήριξης του υφυπουργού του η έστωμια λέξη αποδοκιμασίας του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου.Μόνον ο κ.Πετσάλνικος ξέκλεψε λίγο χρόνο( απο την εργώδη προσπάθεια ενίσχυσης του "πολιτικού charity" που εμπνεύσθηκε) και έπεισε τον "κακοποιηθέντα" υφυπουργό να αποφύγει κάθε προσπάθεια υποστήριξης της κυβερνητικής πολιτικής και της βάναυσης προσβολής της αξιοπρέπειας και της προσωπικότητας του.Κάτι ψέλισε και ο Γραμματέας κ.Ξυνίδης,αλλά χαμπάρι δεν τον πήρε κανένας.Ολοι οι λοιποί αστέρες της ηγετικής στρούγκας σιωπή και βουβαμάρα.Στο πάζλ του ιδιόμορφου πολιτικού χυλού το κομμάτι Σαχινίδης είναι αμελητέας διάστασης.Αυτό άλλωστε επικυρώνει με την ψοφοδεή και αναξιοπρεπή πολιτική του στάση και ο ίδιος ο κ.Σαχινίδης.Προτιμά τον ρόλο του άχρωμου,άγευστου και άοσμου πολιτικού "υβρίδιου".

5 σχόλια:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Μουργκάνα είπε...

Αγαπητέ ksipnistere το είδαμε την πρώτη φορά που έβαλες το σχόλιό σου. Μην γίνεσαι spammer.

ρεπορτερ είπε...

Σήμερα ο ΓΑΠ αυτοχρήστηκε σε διαμεσολαβητή ανάμεσα σε ΕΕ και ΗΠΑ, θα πρόσθετα σε βορρά και νότο, σε δύση και ανατολή. Θα έλεγα σε νεο πλανητάρχη, τύφλα να έχει ο Ομπάμα. Γιατί βρε παιδί μου ο μπαμπάς του να μην είναι πρωην πρόεδρος των ΗΠΑ;

Ανώνυμος είπε...

Άχρωμοι και μη, όλοι σρατιωτάκια, μη και βρεθούν στην απέξω.

ανων δημοσιος υπαλ. είπε...

Πάντως άλλο ψηφίσαμε άλλο μας βγήκε. Γιατί δεν κόβουν οι βουλευτάδες που συμπάσχουν στο μισό το μισθό τους και τον αριθμό τους στους 200? Αυτοί να μην πονέσουν?