“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

10 Μαΐου 2010

Αναζητούνται τα τρία "δεν".

Το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό αναμένεται να εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο, που συνέρχεται,αυτή την ώρα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Αμέσως μετά την έγκρισή του θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.
"Παλεύουμε να σώσουμε τη χώρα, αδιαφορώντας για το προσωπικό ή συλλογικό κόστος. Κριτήριο μας είναι η σωτήρια της πατρίδας και όχι ο χρόνος παραμονής μας στην εξουσία", υπογραμμίζει ο κ. Λοβέρδος.
Σε απόλυτη σύμπνοια με τον κ. Παπανδρέου ο υπουργός Απασχόλησης έχει προφανώς εγκαταλείψει τα τρία "δεν" της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.
Αχ Ανδρέα μου,"μεγάλες μπουκιές να τρώς, μεγάλα λόγια να μη λές".

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλώσεις,δεσμεύσεις,όρκοι και στο τέλος ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ (κοροιδία του popolo)!!!!!!
Είχα την εντύπωση οτι ήσουν ειλικρινής!!!!
Τουλάχιστον δεν ρώταγες πρώτα τους επιτηρητές σου πριν τις παραμβάσεις σου; Θα ξεφτιλιζόσουν λιγότερο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υποτίθεται οτι ήσουν πολιτική ελπίδα!! Αχ!!!

Βικτωριανός είπε...

Οι πολίτες περιμένουν πότε θα επιστραφεί 1€ από τα κλεμμένα, τα άλλα θα τα βρούμε, τότε έχουν νόημα και οι συναντήσεις με τον πρόεδρο Δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

@Βικτωριανός.Πέρνα ρε να σου δώσω πέντε ευρώ.Μας ζάλισες.

Βικτωριανός είπε...

@ανώνυμος 6:23 , Μεγάλε μήπως είσαι από αυτούς που πρέπει να επιστρέψουν

Ανώνυμος είπε...

Ένα επίπεδο καλό! Συνέλθετε!!!

Ανώνυμος είπε...

@Βικτωριανός.Άνεργος καθηγητής με ένα παιδί είμαι.Τι Να επιστρέψω?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Δηλώσεις,δεσμεύσεις,όρκοι και στο τέλος ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ (κοροιδία του popolo)!!!!!!
Είχα την εντύπωση οτι ήσουν ειλικρινής!!!!
Τουλάχιστον δεν ρώταγες πρώτα τους επιτηρητές σου πριν τις παραμβάσεις σου; Θα ξεφτιλιζόσουν λιγότερο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υποτίθεται οτι ήσουν πολιτική ελπίδα!! Αχ!!!

10 Μαΐου 2010 5:34 μ.μ
Διευκρίνιση
Φυσικά εννοώ τον ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ και όχι τον CITIZEN

citizen είπε...

Παιδιά ψυχραιμία.Δεν χρειάζονται οι προσβολές.

Βικτωριανός είπε...

@ανώνυμος 6:36, τότε τι σε ενόχλησε τόσο πολύ και είπες "πέρνα ρέ ...", πάντος να ξέρεις τότε οι πολιτικοί θα έχουν την συναίνεση των πολιτών άν στείλουν κάποιους φυλακή !!!, είναι κοινή πεποίθηση ότι ο ΓΑΠ με τα οικονομικά μέτρα έδειξε τα θύματα της υπόθεσης περιμένουμε να δείξει και τους ενόχους , αυτό είναι το 1 € άν δεν το κατάλαβες.

Ανώνυμος είπε...

@Βικτωριανός.Δεν αντέχω τους αριστεροδεξιούς λαϊκισμούς,αναζητώ δίεξοδο και ελπίδα.Ποτέ δεν γνωρίζεις το πρόβλημα του άλλου.

afelis pasokos είπε...

Γέροντες και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια..Α ρε αγορές τι μας κάνατε....να ρωτήσουμε τον ΠΑΠΑΣΠΥΡΟ. τι προτείνει;; ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ξέρω.Ως αδέκαστος Μπάρας....λογιστής εξιδεικεύει το σύμφωνο.

ρεπορτερ είπε...

Θα στείσει κρεμάλες στο σύνταγμα ο ΓΑΠ να τις βλέπετε να χορταίνει η πείνα σας, free lunch @νικ.

νικ είπε...

@ρεπόρτερ

Ωραία. Πες πως του δείχνουμε την πόρτα. Και ποιός έρχεται; Την ώρα του λαϊκισμού Αριστεράς και Δεξιάς, τι κάνουμε;

ρεπορτερ είπε...

Kάτω ο λαικισμός του λαικισμού.@νικ
George: "έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα" π. ΔΝΤ ή μ. ΔΝΤ..."θα σώσει την ελλάδα" κι άλλο;... "να αφήσουμε πίσω την ελλάδα του χθες" για που μεγάλε;

νικ είπε...

@ρεπόρτερ

Ωραία. Πες πως μαζί με τον Στέφανo και τον Παναγιωτακόπoυλo, τον διώχνουμε. Και μετά τι; Τζoυμάκας για πρωθυπουργός οεο;

Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι κυρίως τεχνοκρατική κυβέρνηση που θα διαπραγματευτεί με σχέση εμπιστοσύνης με την ΕΕ... Αλλά δεν βλέπω πως κάτι τέτοιο θα προκύψει στην Ελλάδα... Ούτε πως θα στηριχτεί... Εκτός και αν εκβιάσουν ανοικτά οι Ευρωπαίοι... Αλλά προς το παρόν έχουν άλλα πιό σημαντικά πράγματα από το να ασχολούνται με τα χάλια μας... Και όπως είπα και πριν, αν θέλουμε να πάμε με τη ζώνη των κρατών της βορείου Αφρικής, ή να γίνουμε Σοβιετία της Ευρώπης, μάλλον δεν θα μας χαλάσουν το χατήρι... Χάρη θα τους κάνουμε...

νικ είπε...

ΥΓ: Και από τη στιγμή που άνοιξε η κάνουλα του χρήματος και βγήκε στη γύρα και τσιμπάει ομόλογα ο αγαπητός μας Μεσιέ Τρισέ, είναι σαφές πως οι Ευρωπαίοι προετοιμάζονται ακόμη και για το ενδεχόμενο εμείς να επιλέξουμε επανάσταση και Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδας...

Casper είπε...

Πολύ καλός ο Ανώνυμος. Να συμπληρώσω κι εγώ; Ο Αντρέας έφτασε και στο σημείο άλλα να λέει τώρα και σε δύο ώρες να στο δίνει ανάποδα. Τι; Πολιτική ελπίδα;