“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

11 Σεπτεμβρίου 2010

Επικοινωνιακές ανευθυνότητες

«Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη, επαναδιατυπώνοντας ένα παλαιότερο σύνθημα, που αρέσκεται -κατά καιρούς- να επαναλαμβάνει.Το συγκεκριμένο επικοινωνιακό εφεύρημα αποτυπώνει την αβάσταχτη ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τα θέματα κυβερνητικής και πολιτικής διεύθυνσης της χώρας.Την ώρα που η Εθνική απαίτηση ταυτίζεται με την στιβαρότητα κι υπευθυνότητα στη διακυβέρνηση, την ταχύτητα στις αποφάσεις και τα γρήγορα αποτελέσματα, ο πρωθυπουργός υποκρίνεται, κατ΄επιταγή, των image makers, τον αντιεξουσιαστή.
Αναμφίβολα στο ηγετικό απαράτ υπάρχουν και σοβαροί πολιτικοί.Είναι λυπηρό και ταυτόχρονα εξοργιστικό οτι πολιτικοί σαν το Ρέππα,το Καστανίδη,το Βενιζέλο ανέχονται και επικροτούν τις ανεύθυνες επικοινωνιακές κορώνες, υποτάσσονται και σφυρίζουν αδιάφορα. ΚΡΙΜΑ.
ΥΓ.1.Αλήθεια γιατί οι αντιεξουσιαστές υπουργοί κλωθογυρίζουν ολημερίς στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης και δεν ξεχύνονται στη λαϊκή αγκάλη?
ΥΓ.2.Αλήθεια γιατι οι αντιεξουσιαστές υπουργοί εγκατέλειψαν τα υβριδικά αυτοκίνητα των 1600cc και οχυρώθηκαν στις Μερσεντές,απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ισχυρής αστυνομικής προστασίας?

1 σχόλιο:

πολιτευτάκιας είπε...

Εγώ δηλώνω εξουσιαστής στην αντιεξουσία. Δε βγάζει νόημα; Γιατί το άλλο βγάζει;
Ο πολιτευτάκιας-επαρχιακός βουλευτάκος της άνω Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό (υποκλινόμενος στο μεγαλείο του)γιατί γίνεται υπουργικό συμβούλιο στην πόλη του. Αυτό για τους σοβαρούς πολιτικούς που "ανέχονται επικοινωνιακές κορώνες"