“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

24 Σεπτεμβρίου 2010

Ροβέρτος ο μοσχοφίλερος.


Μετά το γίγαντα Ροβέρτο Σπυρόπουλο που διοικεί το ΙΚΑ, έρχεται ο οινοποιός αδελφός του να διεκδικήσει το Δήμο Νέου Ηρακλείου.Πάντως οι κακές γλώσσες ομιλούν για το αντι-ΓΑΠ μένος του Ροβέρτου,παραμονές εκλογών  του 2007 και λίγο πρίν διορισθεί Διευθυντής του γραφείου του κ. Παπανδρέου,όταν σε σύναξη εκσυγχρονιστών απαίτησε την ανατροπή του κ. Παπανδρέου.Στη συνέχεια αυτομόλησε.Η οικογένεια πάνω απ' όλα. Ροβέρτο τι λες?

6 σχόλια:

παλιάτσος είπε...

Αυτό κι αν είναι είδηση.

Κορυφαίο το παραπολιτικό σου Citizen

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ παλιέ φίλε, δεν είναι ΟΥΤΕ ο πρώτος, ΟΥΤΕ το τελευταίος…

κοραλία είπε...

συγνώμη αυτό το κόλπο με το link πάτα εδώ πως γίνεται;

citizen είπε...

@κοραλία. Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.

Κοραλία είπε...

Αν θέλω να κάνω παραπομπή σε κάποιο άρθρο, τι πρέπει να κάνω για να πατιέται η διεύθυνση και να κάνει link ? πως να το κάνω copy-paste?

citizen είπε...

@κοραλία. Κλικάρεις στο "σύνδεσμος".Αντιγράφεις την Url διεύθυνση που θέλεις και στο πλαίσιο που λεει Κείμενο παρουσίασης γράφεις Εδω.Και μετα κλικ στο οκ.