“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

24 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ.

Η ύφεση θα είναι χαμηλότερη του 4% το 2010, λέει ο Γ.Παπακωνσταντίνου.Βασικοί οικονομικοί δείκτες υποδηλώνουν ότι η συρρίκνωση του ΑΕΠ φέτος θα είναι μικρότερη της αναμενόμενης, όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών
«Βλέπουμε κάποια ενδιαφέροντα και ενθαρρυντικά σημάδια στους σημαντικούς οικονομικούς δείκτες που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ίσως είναι πιθανόν να έχουμε ελαφρά καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι είχαμε προβλέψει», είπε ο υπουργός Οικονομικων σε συνέδριο στο Βερολίνο.
Να το θυμηθείτε ο "αχαμνός" κ. Παπακωνσταντίνου θα μας καλέσει σε πάρτυ αν η ύφεση περιορισθεί στο 3,6%.Ο άνδρας δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας. Δεν διαθέτει ουδεμία βιωματική αίσθηση για την πραγματική οικονομία και την πραγματική ζωή.
Άλλωστε η μαμά  καθάριζε στα δύσκολα.
Η θρασύτητα με την οποία υπερασπίζεται την ρύθμιση της περαίωσης αναδεικνύει έναν ψυχρό και κυνικό άνθρωπο.Στις  29/8/2008 δήλωνε
:"Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι,που επιβάλλεται με εκβιαστικό τρόπο...και είναι μια πρακτική που κάποια στιγμή πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας".
Σήμερα υπερασπίζεται τα ακριβώς αντίθετα.Χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: