“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο κυνικός κ. Πάγκαλος

Ο κυνικός κ. Πάγκαλος είναι συστηματικά απρόβλεπτος και με απροσδόκητες αντιδράσεις, οι οποίες πάντα εντάσσονται σε προσωπικούς στόχους. Η χθεσινή του ατάκα, "όλοι μαζί τα φάγαμε τα λεφτά", έχει και ουσία και βάση αλήθειας. Βεβαίως το κλίμα λαϊκισμού και κοινωνικού "κουκουλοφορισμού" που χαρακτηρίζει τη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και τα ΜΜΕ, δεν θα επιτρέψει μια σοβαρή συζήτηση γύρω απο θέματα που ενοχλούν την ελληνική κοινωνία. Άλλωστε η εγγενής τάση αποενοχοποίησης των Ελλήνων θα αναζητήσει σύγχρονους "λόφους αναθέματος" και οι επιθέσεις στον κ. Πάγκαλο θα είναι πολλές και οξείες. Η επιτυχία του κ. Πάγκαλου είναι οτι πολιτική συζήτηση έφυγε απο την αποψίλωση των αρμοδιοτήτων του και απο την υποψηφιότητα της συζύγου του.Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια. Ο κ. Πάγκαλος αγοράζει χρόνο. Πρώτον για να οργανώσει την αντίδραση στο καπέλο-Ραγκούσης και δεύτερον για υποστηρίξει αποτελεσματικά την υποψηφιότητα της εκλεκτής του, που όπως λένε οι φήμες προορίζει και για βουλευτή , όταν επέλθει ο καιρός της αποχώρησης του απο τα κοινοβουλευτικά έδρανα.

4 σχόλια:

παλιάτσος είπε...

σωστή τοποθέτηση φίλε Citizen

τελικά φαίνεται, πως όταν τα κορυφαία πολιτικά πρόσωπα εξουσίας παντρεύονται ωραίες και κατά πολύ νεότερες,αυτό κάπως το "εξαγοράζουν"

ακριβά σπίτια με φάτσα την Ακρόπολη η πλούσια Δημαρχία στην ακριβή ζώνη της παραλιακής

σοφέ Citizen μέσα είσαι...

κοραλία είπε...

Μην πτοείστε έρχονται οι εμίριδες να σώσουν τους κακομοίριδες. Υπάρχουν κενές θέσεις για Βλαχοπούλου.

κοραλία είπε...

Με η το εμίρηδες και το κακομοίρηδες. Α ρε καραμήτρο έχεις και άποψη!!!`

Alanis Alitampourakis είπε...

Νισάφι πια!
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1051238