“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

2 Οκτωβρίου 2010

Μάρκος αλλά όχι Μπότσαρης.

Ο κ. Μάρκος Μπόλαρης, υποψήφιος περιφερειάρχης της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Ψάχνει για αντιπεριφερειάρχες και εισπράττει τη μία άρνηση μετά την άλλη. Όσοι δε αποδέχονται τους απορρίπτει  η υπό τη κ.Βάρτζελη επιτροπή.Ταυτόχρονα καμμία υποστήριξη (οικονομική και πολιτική) δεν προσφέρεται απο το οργανωμένο Πασοκ. Νοιώθει παγιδευμένος και θύμα της αφοσίωσης του στον κ. Παπανδρέου. Η βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης κ. Χρύσα Αράπογλου είναι η μόνη που του προσφέρει αφειδώλευτα τη βοήθεια της. Όλοι οι άλλοι με πρόσχημα οτι ασχολούνται και εργάζονται για τον κ. Μπουτάρη, ούτε ενδιαφέρονται ,ούτε απασχολούνται.Τελικά και μετά τις εκλογές οι προοδευτικοί βορειοελλαδίτες ,πάλι θα ψάχνονται και πάλι θα  απορούν πως χαρίσανε τη Θεσσαλονίκη σε υπερσυντηρητικά χέρια. Όλα αυτά οδηγούν σε σκέψεις οτι ίσως είναι προτιμότερο να αποσυρθεί του εκλογικου αγώνα ο πολύτεκνος κ. Μπόλαρης. Και να έρθει ποιός? Ίσως ο σωτήρας Γιάννης Μαγκριώτης. Άβυσσος η ψυχή της κ. Βάρτζελη. Κυρία μου σας πληροφορούμαι οτι κάθε σκέψη αντικατάστασης του κ. Μπόλαρη είναι πολιτικό έγκλημα και ολέθριο πολιτικό σφάλμα.Εκτός αν συμπαθείτε τον κ. Ψωμιάδη. Οπότε πάσο και ξερό ψωμί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ citizen,
Κάπως έτσι ειναι τα πράγματα, άλλά όχι ακριβώς ετσι.
1.Πράγματι υπάρχει πρόβλημα με τους αντιπεριφερειάρχες. Όσοι και όσες θέλουν κρίνονται ακατάλληλοι ή όχι οι καλύτερη λύση, όχι κατ΄ανάγκη από την "επιτροπή" Βάρτζελη (αλήθεια από πού αντλεί τη θεσμική και δημοκρατική νομιμοποίηση η κυρία;). Όσους θα ήθελε ο κ.Μπόλαρης δεν δείχνουν την ανάλογη προθυμία.
2.Η οικονομική υποστήριξη είναι ανύπαρκτη σε σχέση με το μέγεθος του εγχειρήματος. Η πολιτική περιορίζεται στη "συνήγορο του μέλους" Μ.Αρσένη και το Χ.Πολυζογόπουλος που ανέλαβε τελευταία την "αρχιστρατηγία".
3.Η "προσφορά" βοήθειας της κ.Αράπογλου δεν ειναι ούτε "αφειδώλευτη", ούτε άδολη, καθότι τα φιλικά της στελέχη δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για Μπουτάρη και έτσι ελάχιστα έστω εμφανίζονται στο πλευρό του Μ.Μπόλαρη (προσχηματικά)
4.Όσα μεσαία στελέχη έσπευσαν να βοηθήσουν τον Μάρκο Μπόλαρη αντιλαμβάνονται τη μή στήριξη της Αθήνας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Χ.Πολυζογόπουλος για την κατάσταση έγινε αποδέκτης ισχυρής κριτικής από μέλη της Ν.Ε. και του Ε.Σ. για την κατάσταση που επικρατεί και τις ευθύνες της ηγεσίας του κόμματος.
5.Το σενάριο της αντικατάστασης δεν έχει κυκλοφορήσει στη Θεσ/νίκη, και μόνο η συζήτηση του είναι τραγική και θα προκαλέσει εμφύλιο με θύματα.
Η δε κ.Βάρτζελη θα πρέπει μετά να έρχεται στη Θεσ/νίκη με "διαβατήριο".

citizen είπε...

@Ανώνυμος.Δεκτές οι παρατηρήσεις. Η αναφορά στη κ. Αράπογλου είχε χιουμοριστική διάθεση.