“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

3 Οκτωβρίου 2010

Ο Λαλιώτης επιστρέφει μέσω Τατούλη.

Η υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Τατούλη απο το Πασοκ συναντά, όπως είναι φυσικό, αντιδράσεις και έντονα αρνητικά σχόλια απο στελέχη, μέλη και οπαδούς του Πασοκ. Εύλογες είναι και οι αρνήσεις συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του κ. Τατούλη, απο σοβαρά και με πολιτικές αρχές και αξιοπρέπεια, στελεχών της Δημοκρατικής Παράταξης. Ο κ. Ρέππας και ο κ. Σπυρόπουλος ηγούνται της μάχης για την ενίσχυση του ψηφοδελτίου του συντρόφου Πέτρου, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται η δραστηριοποίηση του κ. Λαλιώτη. Μόλις πριν δυό ημέρες και μετά την άρνηση στελέχους του Πασοκ να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του κ. Τατούλη, ο κ. Λαλιώτης τηλεφώνησε σε συγκεκριμένο στέλεχος και προσπάθησε να το μεταπείσει.Το αποτέλεσμα της παρέμβασης Λαλιώτη δεν το έχουμε πληροφορηθεί,όπως επίσης δεν έχει επιβεβαιωθεί οτι ο κ. Λαλιώτης θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο ως Αντιπεριφερειάρχης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Citizen
San "kakioula" mou fainetai alla maresei
As xalarosoume kai ligo
Xa xa xa

citizen είπε...

@Ανώνυμος. Καμμία κακία.Η πληροφορία είναι απο τον ίδιο που δέχθηκε το τηλέφωνο του Λαλιώτη.Οσο για Ρέππα και Σπυρόπουλο μια βόλτα και συζήτηση με Πασόκους στην Αρκαδία θα σε πείσει.Έτσι κι άλλιώς πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί ο πολιτικόσ τυχοδιωκτισμός θα μας σκοτώσει.

ΣΑΜ είπε...

Αδείστε τα σχόλια και τις κακίες.Ο Λαλιώτης δεν ασχολείται με τις εκλογές.Έχει δουλειές, ως άτυπος Πρόεδρος του ιδρύματος 'ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,τρέχει και δε φτάνει.