“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

30 Οκτωβρίου 2010

Πας μη μεθ΄ ημών...ανεύθυνος


Γράφει ο Ανεύθυνος Πολίτης.

Η επιμονή του κ. Παπανδρέου είναι αναμφίβολα ένα απο τα χαρίσματα του. Η επιμονή όμως, όπως και κάθε άλλο χάρισμα,όταν υπερβαίνει τα όρια μετατρέπεται σε επικίνδυνη εμμονή. Ο κ. Παπανδρέου οδηγήθηκε απο τον "φυσικό διάδοχο" του, κ. Ραγκούση σε μία κορυφαία κίνηση με την παραχώρηση της διακαναλικής συνέντευξης. Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ο πρωτοφανής πολιτικός εκβιασμός. Φταίει ο κ. Ραγκούσης? Φταίνε οι πολίτες?
Κάποιον πρέπει να τιμωρήσουμε. Να τιμωρήσουμε λοιπόν τους πολίτες. Βεβαίως πρίν τους δείξουμε κόκκινη κάρτα,θα τους εξηγήσουμε τι σημαίνει "υπεύθυνη" ψήφος,τι είναι η ψήφος "αυξημένης ευθύνης". Αν καταλάβουν κατάλαβαν, άλλως θα οδηγηθούν σε πρόωρες εκλογές. Θα συμμορφωθούν ακόμα κι αν χρειαστεί να καταστραφεί η χώρα. Οι πολίτες, επιτέλους, θα μάθουν ότι στην Ελληνική δημοκρατία η ελεύθερη πολιτική έκφραση δεν αμφισβητεί τον ηγέτη και τις επιλογές του. Και ο αλαζών,υπερφίαλος"μπιφτεκάς" της Πάρου είναι επιλογή του πρωθυπουργού.

6 σχόλια:

πατριωτης είπε...

δεν αναλαμβάνει ο ΓΑΠ ρίσκο με τις πρόωρες εκλογές, η χώρα έχει αναλάβει ρίσκο με την εκλογή του σε πρωθυπουργό.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΟΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ .
ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ!

Άνθιμος είπε...

Καλά ρε φίλε ανώνυμε, μήπως μικρός πήγαινες πολύ κατηχητικό και σου έχουν μείνει μερικά πράγματα από τότε;
Από πότε επειδή μία εκλεγμένη εξουσία έχει πολλές ή λίγες αρμοδιότητες, ο κάθε "άρχων" θα αμφισβητεί της δημοκρατικές αρχές και ποιός είναι αυτός που θα κρίνει ποιός είναι πρόθυμος να εφαρμόσει κάποιο πρόγραμμα ή όχι;
Που πάει το δημοκρατικό δικαίωμα;
Από πότε η αυτοδιοίκηση πρέπει να εφαρμόζει το κυβερνητικό πρόγραμμα;
Έλεος με τους ΓΑΠίτες!!!!

πολιτευτακιας είπε...

@ανωνυμος: Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον....Αμήν

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχην Ανθιμε να σε ευχαριστήσω για το σχόλιο, πιο περιεκτικό απο αυτό του πολιτευτάκια που καλύτερα να πάει σε καμμία εκκλησία να κάνει κανένα ευχέλαιο..
Φυσικά και η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη. Αλλα αυτο θα συμβει τώρα με τον Καλλικράτη. Μη μου πεις οτι αυτο συνεβαινε πριν, όπου για οτιδήποτε έπρεπε πρώτα να ερθει εγκριση-υπογραφή απο Αθήνα
Αν λοιπόν τώρα ψηφίσουμε καμμια 10αρια περιφερειαρχες με σημαία το Αντι-μνημόνιο, ε πώς θα προχωρήσουμε? Θα σημαίνει οτι δε μας νοιάζει να βουλιάξουμε, οτί δε θέλουμε το μνημόνιο ως μέσο σωτηρίας και ως μέσο να αλλάξουμε μια και για πάντα λαού θέλοντος τα κακώς κείμενα της χώρας.
Συμφωνώ οτι το δίλλημα θα ήταν άκυρο σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο πλην αυτής που διανύουμε...

πολιτευτάκιας είπε...

@ανώνυμε ο κύριος spiderman, ο ΓΑΠ δήλωσε χθες οτι "σήμερα γιορτάζουμε την ολυμπιακή εκεχειρία" τόσο ανιστόρητος. Περιεκτικά σου λέω ότι με τον ΓΑΠ μόνο να βουλιάξουμε μπορούμε.