“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

21 Οκτωβρίου 2010

Ο κ. Παμπούκης θύμωσε.

Mετά την ακύρωση της επένδυσης στον Αστακό και σε μία εμφανή προσπάθεια απόσεισης και μετάθεσης των ευθυνών του, ο υπουργός Επικρατείας κ. Παμπούκης εθύμωσε.Εθύμωσε με τους μη σοβαρούς επιχειρηματίες του Κατάρ. Γιατί άραγε? Ποιός τους επέλεξε? Ποιός τους αξιολόγησε?
  • Ο κ.Παμπούκης εξέθεσε τον πρωθυπουργό, που μόλις την περασμένη Παρασκευή διαβεβαίωνε τη Βουλή και τον ελληνικό λαό για την επιτυχή έκβαση της επένδυσης και των θετικών επιπτώσεων για τη χώρα μας.
  • Ο κ. Παμπούκης εξέθεσε τη χώρα. Ουδείς επενδυτής θα δεχθεί τις αιτιάσεις του υπουργού Επικρατείας.
  • Ο κ. Παμπούκης εξέθεσε τη κυβέρνηση  με τα μισόλογα και τους υπαινιγμούς για λάθη χειρισμών του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κουβέλη και τις "διαφωνίες" της κ. Μπιρμπίλη.
  • Ο κ.Παμπούκης στερείται πολιτικού αναστήματος αρνούμενος να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες. Η επιθετική του συμπεριφορά  και πρός τους βουλευτές χαρακτηρίζει τον πολιτικό άνδρα που καταχράται την πρωθυπουργική φιλία και εκ του ασφαλούς υψώνει πολιτικό ανάστημα που δεν διαθέτει.Ίσως κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει ότι οι υπουργοί δεν κρύβονται πίσω από άλλους, αναλαμβάνουν το βάρος των ευθυνών τους και ενίοτε παραιτούνται. Σε περίπτωση που μόνο "θυμώνουν",τότε σιωπή και ξύδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: