“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

26 Οκτωβρίου 2010

Ναί μεν...αλλά

Ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου σε μία δίωρη διακαναλική συνέντευξη έπεισε τους τηλεθεατές ότι ήταν αχρείαστη. Δεν προσέθεσε τίποτα σε όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε.
Ο περί τις εκλογές εκβιασμός γνωστός και αναμενόμενος.
Η προσπάθεια για την προσωπική απεμπλοκή του απο τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα υπήρξε εμφανής. |
Εμφανέστερη και υποκριτική η οιμωγή για τα βάσανα του ελληνικού λαού.
Υποτίμησε τους  Έλληνες όταν ως υπεύθυνη ψήφο αναγνωρίζει μόνο την ψήφο υποστήριξης του και και κάθε διαφορετική ψήφο την θεωρεί ψήφος εκτροπής,ψήφος αντεθνική.Πολιτικά απαράδεκτη ενέργεια.
Τελικά, πολλή φασαρία για το τίποτα.  

3 σχόλια:

Olli Rehn είπε...

Φαίνεται πως το "Καραμανλής ή τανκς" ο Γιώργος το έκανε τώρα "Παπανδρέου ή hedge funds".

Γιώργο μάζι σου στο ΔΝΤ, την χρεωκοπία, την δραχμή, τον σοσιαλισμό και ακόμα παραπέρα. Γερά, η κάλπη ειναι κοντά. Πάμε μαζί. Πάμε.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η μεγαλύτερη αστοχία, να το πούμε ευγενικά, από την χθεσινή θλιβερή παρουσία, είναι ότι έστρωσε δρόμο στον Σαμαρά.
Φαντασθείτε να ζητήσει ανάλογη μεταχείριση και ο Σαμαράς, και με την ευχέρια του λόγου του και των επιχειρημάτων του, αποδομήσει ακόμα περισσότερο τον πρωθυπουργό.
Αντιλαμβάνεστε ότι έτσι του ανοίγει τον δρόμο να ακουστεί ο λόγος του και ακυρώνει το εμπάργκο που του έχουν επιβάλλει τα κανάλια.
Χαθήκαμε.

citizen είπε...

Το μεγάλο λάθος είναι το μήνυμα προς τις αγορές οτι μπαίνουμ εενδεχομένως σε περίοδο πολιτικής αστάθειας