“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

26 Οκτωβρίου 2010

Χάος

Σε άλλο μήκος κύματος από εκείνο του κ. Παπανδρέου κινείται ο Θ.Πάγκαλος. Ο Πρωθυπουργός συνήρτησε (και) το αποτέλεσμα της αυτοδιοικητικής κάλπης με το ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες εθνικές κάλπες προκειμένου η κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της με ανανεωμένη λαϊκή εντολή.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αντιθέτως, τονίζει από το πρωί της Τρίτης (ξεκινώντας από τον ΑΝΤ1) ότι ο ίδιος είναι εναντίον των πρόωρων εκλογών «για λόγους αρχής» διότι οι κυβερνήσεις πρέπει να εξαντλούν τη θητεία τους. Για να μη φανεί δε ότι διαφωνεί με τον κ.Παπανδρέου πρόσθεσε πως «ούτε κι ο ίδιος τις θέλει».
Με απλά λόγια ο πρωθυπουργός δίνει διακαναλική συνέντευξη για να ερμηνεύσει στον ελληνικό λαό
το νόημα της ψήφου του Νοεμβρίου. Προφανώς αποτυγχάνει και αναλαμβάνει ο φίλος του κ. Ραγκούση ( ο εμπνευστής της διακαναλικής) να δώσει τις αυθεντικές ερμηνείες. Χάος αδελφοί μου.

2 σχόλια:

καλιγωτής είπε...

κατάλαβαν πως δεν τους βγήκε η διακαναλική καιτώρα αρχίζουν να τα μαζεύουν: "Εμείς δεν είπαμε για εκλογές καιάλλα τοιαύτα".Ο λαός όμως κατάλαβε γι άλλη μια φορά πως τους κυβερνά ένας θίασος στον οποίον, όπως συμβαίνει πάντα, όταν πέφτει πανικός, βγαίνουν οι κλόουν να απασχολήσουν το κοινό

πατριωτης είπε...

χάρη στις υπεύθυνες δηλώσεις του πρωθυπουργό "πολλά τα έτη του" ανά την υφήλιο ως χώρα διεφθαρμένη, βρεθήκε στα τάρταρα η εικόνα της xωρας. Μη ξεχάσω στις 7-11 να τον τιμήσω.