“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

29 Οκτωβρίου 2010

Ραν-Ταν-Πλαν

Σε ερώτηση , κατά πόσο θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως 'ο Πρωθυπουργός είπε καθαρά ότι δεν είναι πρόθεση μας να πάμε σε πρόωρες εκλογές, αλλά ότι θα συνυπολογιστεί το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών (αυτοδιοικητικές εκλογές), γιατί είναι κρίσιμο το αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσει η χώρα να συνεχίσει το δρόμο τον οποίο έχει πάρει'.
http://www.express.gr/news/world/374376oz_20101027374376.php3


Και Ραν-Ταν-Πλαν ο "αχαμνός" υπουργός Οικονομικών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ τι έκανε στις Βρυξέλλες; Συμφώνησε να χρεωκοπήσουμε και να πληρώνουμε και πρόστιμα και μας είπε ότι κάποιες απο τις προτάσεις ήταν δικές του; Μπορεί να εξηγήσει στους υπηκόους του τη στρατηγική του, γιατί έχουμε βαθειά μεσάνυχτα. Και τι σκ... συμμαχίες κάνει και με ποιους και σε ποια κατεύθυνση στην ΕΕ;

ΣΑΜ είπε...

Ο ΓΑΠ προσπαθεί απλά να διασωθεί.Οι συμμαχίες του δεν αφορούν το μελλον και την οικονομική διακυβέρνηση της Ευρώπης.Επιθυμεί να τελειώσει κάποιες γεωστρατηγικές ρυθμίσεις στη περιοχή και μετά θα αράξει στον διεθνή θώκο που του έχουν υποσχεθεί.

Ανώνυμος είπε...

γι αυτόν το διεθνή θώκο, στο τέλος μπορεί να πέσει γέλιο.

ΣΑΜ είπε...

Συμφωνώ. Άλλο τι θέλει , άλλο τι θα πάρει.