“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

12 Οκτωβρίου 2010

"ΜΑΦΙΑ" στα καύσιμα

Κατα τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων,η διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων,προέβη σε εντυπωσιακές δηλώσεις που αποκαλύπτουν την ύπαρξη "μαφίας των καυσίμων".Ο πρόεδρος του ομίλου των ΕΛ.ΠΕ κ. Αναστάσιος Γιαννίτσης τόνισε ότι, "το Δημόσιο χάνει μερικά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.Η κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει πολιτική με τον έλεγχο του λαθρεμπορίου".Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Κωστόπουλος διερωτήθηκε: "Γιατί δεν καταπολεμούν το λαθρεμπόριο και προτιμούν να μειώνουν τους μισθούς και τις συντάξεις και να φορολογούν τα κέρδη των υγιών και νόμιμων επιχειρήσεων?'' Το όργιο λαθρεμπορίου και νοθείας στερεί απο το κράτος φόρους 500 περίπου εκατομμυρίων ευρώ.Σε περίοδο ύφεσης, είναι εμφανές απο τις δηλώσεις των αξιωματούχων των ΕΛ.ΠΕ ότι, κάποιοι κάνουν πάρτυ εις βάρος των ελλήνων εργαζομένων.Η Διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ πρότεινε σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου.
Εντύπωση προκαλεί η απάθεια με την οποία οι κυβερνητικοί αρμόδιοι αντέδρασαν στις διαπιστώσεις -καταγγελλίες  της ηγεσίας των ΕΛ.ΠΕ. Η κ.Μπιρμπίλη και ο κ. Σιφουνάκης ποιούν τη νήσσα. Ο κ.Παπουτσής ομού μετά του κ. Καρχιμάκη απασχολούνται με την επιλογή των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα συγκροτήσουν και το προσωπικό πανελλαδικό τους δίκτυο. Ο "αχαμνός" κ. Παπακωνσταντίνου και οι λοιποί διώκτες της φοροδιαφυγής περί άλλων τυρβάζουν.
Αλλά οι επικεφαλείς των ΕΛ.ΠΕ γιατί δεν προσέρχονται στην εισαγγελία να δώσουν αυτοί τα ονόματα των λαθρεμπόρων, αφού εμφανίζονται να τους γνωρίζουν? Περίεργο πίνγκ-πόνγκ παίζεται στις πλάτες των φορολογουμένων και των καταναλωτών.Αναμένουμε τη συνέχεια.

5 σχόλια:

Τζογαδόρος είπε...

Το μεγάλο φαγοπότι λοιπόν
Να δούμε απόψε τα δελτία των οκτώ θα το έχουν πρώτη είδηση η έστω 2η,3η ?

Άραγε θα υπάρξει omerta η θα αποκαλυφθεί το μεγαλύτερο οικονομικό εγκλημα που συντελείται χρόνια τώρα στη χώρα μας?

Ανώνυμος είπε...

Τους χρηματοδοτες του συστήματος εννοειτε;

Ανώνυμος είπε...

Εννοούμε αυτό που εννοείτε

Τζογαδόρος είπε...

o m e r t a σιγή ιχθύος τα ΜΜΕ

την έθαψαν την ειδηση για τη ΜΑΦΙΑ των καυσίμων

citizen παρε το όπλο σου...

"Βαρίτε παιδες Ελλήνων"

ΣΑΜ είπε...

Άπαντες φοβούνται.Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και κίτρινοι εξυγιαντές.Άλοι συνεργάζονται,άλλοι υποστηρίζονται και άλλοι εργάζονται στους λαθρέμπορους των καυσίμων.Η κ. Μπιρπίλη κρύβεται και ο κ. Σιφουνάκηςέχει κρυθτεί σε πατάρι.Αίσχος και πάλι αίσχος.